ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ

Το μήνυμα του Θανάση Μούσιο μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στο Ομορφοχώρι

« Την αμέριστη συμπαράσταση της νέας δημοτικής αρχής του Κιλελέρ θα έχουν οι νέες και οι νέες που ζουν και δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας» υπογράμμισε ο Θανάσης Μούσιος μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στο Ομορφοχώρι, σε μία μεγάλη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ τόνισε ότι ως εκπαιδευτικός έχει ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες της νεολαίας και γι’ αυτό βρίσκονται αποτελούν προτεραιότητα για το «Ενωμένο Κιλελέρ». «Βασικό μας μέλημα είναι η στήριξη της νεολαίας του Δήμου σε όλες τις εκφάνσεις της δραστηριότητάς της. Με την ενίσχυση, από την πρώτη στιγμή, της χρηματοδότησης όλων των ενεργών και δυναμικών συλλόγων όπου δραστηριοποιούνται οι νέοι μας, των αθλητικών, των πολιτιστικών, των μορφωτικών, των συλλόγων γυναικών. Όλοι αυτοί οι σύλλογοι αποτελούν κοιτίδες καλλιέργειας του πολιτισμού στον τόπο μας και μέσα από τη δράση τους δίνουν ζωή στα χωριά μας, διατηρώντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας» είπε ο κ. Μούσιος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ» έκανε ειδική αναφορά στην ανεργία που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους αναλύοντας τη θέση του συνδυασμού του για την καταγραφή των ανέργων της περιοχής από τον Δήμο Κιλελέρ και την επιβράβευση, μέσω μείωσης τελών, για τις τοπικές επιχειρήσεις, που θα προσλαμβάνουν άνεργους δημότες. «Αυτά είναι μέτρα με πραγματικό αναπτυξιακό πρόσημο. Αυτά είναι μέτρα που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία του Δήμου Κιλελέρ βοηθώντας στην πράξη τους νέους μας να βρουν δουλειά και να δημιουργήσουν» σημείωσε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τον κόσμο.

Ο κ. Μούσιος άσκησε κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή λέγοντας ότι ενώ σε αυτή τη δημοτική θητεία διατέθηκαν εκατομμύρια ευρώ στους Δήμους από την κεντρική κυβέρνηση, που αλλού έπιασαν τόπο μεταμορφώνοντας ολόκληρα χωριά, στον Δήμο Κιλελέρ επικράτησε η στασιμότητα. «Σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του Δήμου μας, με την απορρόφηση πόρων από ευρωπαϊκά προγράμματα, έμειναν ανεκμετάλλευτες. Πολλά χωριά μας κατέληξαν σήμερα να μαραζώνουν.

Οι κάτοικοί τους, ειδικά οι ηλικιωμένοι, αισθάνονται σήμερα μεγαλύτερη ανασφάλεια από ποτέ. Χειροτέρεψε η καθημερινότητά τους, δε βελτιώθηκε. Προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση ορισμένοι, τώρα, ενόψει εκλογών. Οι δημότες μας, όμως, έχουν και γνώση και κρίση δεν θα ανεχθούν άλλες ψεύτικες υποσχέσεις. Τα ψέματα τελειώνουν στις 26 του Μάη» κατέληξε.

Σε Νέα Λεύκη και Μοσχοχώρι ο Θανάσης Μούσιος  

Στο πλαίσιο των επαφών τους με τους πολίτες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ», κ. Θανάσης Μούσιος, θα βρίσκεται την Τρίτη 14 Μαΐου στα εξής χωριά: Νέα Λεύκη 11:30, Μοσχοχώρι 12:30. Το απόγευμα θα παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Αχιλλίου στο Αχίλλειο και στο Καλό Νερό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ