ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΈΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ο Συνδυασμός μας «Ένας Δήμος για Όλους» στο πλαίσιο της εξειδίκευσης των προγραμματικών του θέσεων για το Δήμο Ελασσόνας δηλώνουμε ότι από οποιαδήποτε θέση στη Διοίκηση του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεισφέρουμε και θα υπερασπιστούμε το νερό και τα σχολεία, τους πολίτες και τα παιδιά.

Α΄- Τον ποιοτικό έλεγχο του νερού, με όλα τα σύγχρονα μέσα. Την ορθολογική διαχείριση στην κατανάλωση νερού στην ύδρευση και την άρδευση, χωρίς σπατάλες και διακρίσεις, με συστηματικό έλεγχο των υδρομετρητών από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. για να αποκατασταθεί και να εμπεδωθεί στους πολίτες ένα κλίμα ισοτιμίας και κοινωνικής δικαιοσύνης με διαφάνεια και αξιοκρατία παντού.

Β’ – Τη στήριξη όλων των σχολείων του Δήμου σε σχέση με τις ανάγκες λειτουργίας, τη συντήρηση και την επισκευή των κτιρίων και των αύλειων χώρων, την ανέγερση νέων κτιρίων, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και βιβλιοθήκες, χωρίς διακρίσεις, κυρίως από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος.

Θα σεβαστούμε τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και θα είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια, από πολιτικές δυνάμεις, αυτοδιοικητικές κινήσεις και συνδυασμούς, να μεταφερθούν αρμοδιότητες στους Δήμους από την Κεντρική Διοίκηση, σε σχέση με τη μισθοδοσία, τα ασφαλιστικά και υγειονομικά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Να γιατί… «Ένας Δήμος για Όλους»  με τον Δημήτρη Καρανίκα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ