ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ Ο ΝΙΚΟΣ Ζ. ΛΙΟΥΠΑΣ

Εχοντας δείξει θετικά δείγματα γραφής καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στο περιφερειακό συμβούλιο την τελευταία πενταετία, με ουσιαστικές παρεμβάσεις, αλλά και το τελευταίο διάστημα ως αντιπεριφερειάρχης για θέματα Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, ο γυμναστής και επιχειρηματίας Νίκος Λιούπας,

γιος του αείμνηστου δημάρχου Μακρυχωρίου Ζήση Λιούπα, συνεχίζει στο πλευρό του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το νομό και τους κατοίκους του και στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Νίκος Λιούπας γεννήθηκε στη Λάρισα στις 30 Μαϊου 1979.

Από μικρός ασχολήθηκε  με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο.

Το 1997 εισήχθη  στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης, στο τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από όπου αποφοίτησε το 2011 με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τη γυμναστική με βάρη.

Από το 2001 ως το 2010 εργάστηκε ως προπονητής σε διάφορες ακαδημίες ποδοσφαίρου, ενώ ταυτόχρονα ως γυμναστής στα προγράμματα της ΓΓΑ, Αθλητισμός και παιδί, Αθλητισμός και γυναίκα και στις δικαστικές φυλακές Λάρισας στο πρόγραμμα Άθληση στις φυλακές.

Είναι ιδιοκτήτης του αθλητικού πολυχώρου OLYMPIC PARK, στο 5ο χλμ Λάρισας-Νίκαιας,του cafe SHERLOCK καθώς και υπεύθυνος της ακαδημίας ποδοσφαίρου OLYMPIC FOOTBALL ACADEMY.

Το 2014 συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού,όπου και εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος,ενώ από τον Φεβρουάριο του 2019 εώς και σήμερα είναι θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ