Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ κ. ΓΑΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…

Η απάντηση της δημοτικής αρχής Ελασσόνας στον υποψήφιο δήμαρχο για το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης

Ο κ. Γάτσας ρωτήθηκε για το πρόγραμμά του, όσον αφορά την ΔΕΥΑΕΛ και επέλεξε την «αφωνία». Ρωτήθηκε, επίσης, αφού ενημερώθηκε προηγουμένως αναλυτικά, για τον Όλυμπο και επέλεξε την προσωπική επίθεση στην δημοτική αρχή.

Αντί των παραπάνω προτίμησε να υποσχεθεί κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης στους δημότες. Ο κ. Γάτσας υποστήριξε πως δεν υπήρξε ενημέρωση της αστυνομίας (Στη διάθεση του η σχετική αλληλογραφία). Αποκρύπτει την αλήθεια από τους πολίτες αφού ο ίδιος ξέρει πως το μέτρο αυτό αποτελούσε πάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου και πως πριν την εφαρμογή του, προηγήθηκε δημόσια διαβούλευση στην οποία πήρε μέρος και ο ίδιος και το μόνο που είχε καταθέσει ως ένσταση ήταν η χρονική διάρκεια της στάθμευσης των οχημάτων.

Δυστυχώς όμως, όντας ανενημέρωτος, δεν γνωρίζει τον συνολικότερο σχεδιασμό που προβλέπει το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, το οποίο θα εφαρμοστεί στον δήμο Ελασσόνας, ως ένας από τους πρώτους Δήμους σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα δώσει τις συνολικότερες λύσεις σε όλα τα αστικά προβλήματα.

Ο κ. Γάτσας στον πανικό του μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα επιλέγει τις προσωπικές επιθέσεις και το τάξιμο στους πολίτες. Το μόνο που δεν μπορεί να τάξει είναι πως θα φέρει θάλασσα στην Ελασσόνα. Ας αρκεστεί στο νέο κολυμβητήριο που θα παραδοθεί στους δημότες από την δημοτική αρχή του κ. Ευαγγέλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ