ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Τη Δευτέρα η κεντρική πολιτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Συνεχίζουν οι πολιτικές εξορμήσεις της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία-Ανταρσία για την ανατροπή, με ελπιδοφόρα ανταπόκριση και ενδιαφέρον από τους κατοίκους του νομού. Η αρχή έγινε από τα νότια του νομού, όπου μέλη της Αριστερής Παρέμβασης βρέθηκαν στα Φάρσαλα, στη Βαμβακού, στη Νίκαια και στη Χάλκη

και συζήτησαν περισσότερο με μικρούς αγρότες και εργάτες γης για τα προβλήματα του Θεσσαλικού κάμπου. Στη συνέχεια των πολιτικών παρεμβάσεων-εξορμήσεων το λόγο είχαν οι βορινές περιοχές του Νομού, Ελασσόνα, Λυκούδι και Καλλιθέα όπου οι συζητήσεις με τους κατοίκους ανέδειξαν καθημερινά ζητήματα του χωραφιού, την ερήμωση των χωριών, ειδικά από νέους μέχρι και τις επιπτώσεις τις ληστρικής πολιτικής της ΕΕ στην παραγωγή της χώρας.

“Ο καθημερινός αγώνας του θεσσαλικού λαού μας εμπνέει και μας δίνει καύσιμα να συνεχίσουμε. Τις επόμενες μέρες θα βρεθούμε σε Γιάννουλη, Αμπελώνα, Τύρναβο, στο Συκούριο και στην Αγιά. Βασικό ραντεβού η κεντρική προεκλογική εκδήλωσή μας.

Με βασική επιδίωξη την συγκρότηση ενός μαχητικού ανατρεπτικού ρεύματος αντιπολίτευσης ενάντια στα σχέδια της κυρίαρχης πολιτικής, η Αριστερή Παρέμβαση Λάρισας καλεί σε προεκλογική εκδήλωση την Δευτέρα 20/05 19.30 στην Κεντρική Πλατεία, με ομιλητές στελέχη από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία”, σημειώνει η παράταξη σε ανακοίνωσή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ