ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ

Σε Χαραυγή και Νέα Πολιτεία η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου

«Επί πέντε χρόνια, ο Δήμος Λαρισαίων δεν ενδιαφέρθηκε για τη συνοικία της Χαραυγής. Εξακολουθεί να μην βλέπει την έλλειψη φωτισμού, τους στενούς δρόμους, τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια. Δεν έχει κάνει τίποτα για το μεγαλύτερο πρόβλημα της συνοικίας: τον αποκλεισμό της, εξαιτίας των σιδηροδρομικών γραμμών»,

επισημαίνει η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού, επισκέφθηκε τη συνοικία της Χαραυγής και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ένα από τα κυριότερα ζητήματα είναι η έλλειψη «επικοινωνίας» της συνοικίας με το κέντρο και τις υπόλοιπες περιοχές της πόλης, καθώς η Χαραυγή περικλείεται από τις γραμμές του ΟΣΕ και δύο από τις πιο «φορτωμένες» οδικές αρτηρίες της Λάρισας, την οδό Φαρσάλων και την Παλιά Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Τεράστιο ζήτημα υπάρχει με την οδό Μαρτάλη, που δεν έχει πεζοδρόμια, φωτισμό και είναι γεμάτη λακκούβες.

Στη Νέα Πολιτεία

Η κ.Καραλαριώτου, μαζί με υποψήφιους της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» επισκέφθηκε και τη Νέα Πολιτεία, όπου και συναντήθηκε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συνοικία της Νέας Πολιτείας είναι το ζήτημα της διάνοιξης της οδού Τσιτσάνη (ως την οδό Φαρσάλων), αλλά και η διαμόρφωση εισόδων-εξόδων προς την περιφερειακή οδό Λαρίσης-Τρικάλων. Η γενική εικόνα και στη Νέα Πολιτεία είναι αυτή των απεριποίητων κοινόχρηστων χώρων.

«Θέλουμε ισόρροπη ανάπτυξη, στο κέντρο και τις συνοικίες. Στο πρόγραμμά μας, έχουμε θέσει προτεραιότητες για έργα και παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά, με φροντίδα για όλους τους πολίτες, όπου κι αν κατοικούν. Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν είχε, ούτε έχει σχέδιο για τις συνοικίες της πόλης. Αυτή είναι η διαφορά μας», τόνισε η κ.Καραλαριώτου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ