ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ΝΔ θα είναι η μεγάλη νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου αλλά και των εθνικών εκλογών ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε από τη Λάρισα μήνυμα ενότητας, νίκης αλλά και πολιτικής αλλαγής.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε ογκώδη συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών, ζήτησε επιτακτικά να μην υπάρξει καμία χαλαρή ψήφος, ενώ έστρεψε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης τονίζοντας πως «πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».

«Από τη Λάρισα στέλνουμε μήνυμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής, για να ξαναχτίσουμε μια Ελλάδα ενωμένη και αξιοπρεπή, που θα φροντίζει όλους και πρωτίστως τους αδύναμους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, που έσπευσε να προσθέσει ότι «εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να σαγηνεύσουμε τους πολίτες με επιδόματα, αλλά έχουμε μαζί μας τη σιωπηλή πλειοψηφία της Ελλάδας και έναν ολόκληρο λαό που ψάχνει την πολιτική αλλαγή».

Μιλώντας για την οικονομία ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η ΝΔ έχει σχέδιο «προκειμένου να μπει μπροστά η μηχανή της», ανακοινώνοντας πως στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, μείωση της φορολόγησης των επιχειρήσεων στο 20% από το 29% που είναι σήμερα καθώς και συντελεστές ΦΠΑ στο 22% και στο 11%.

Κάνοντας ειδική αναφορά στους αγρότες σημείωσε πως «θα αναμορφώσουμε πλήρως τον ΕΛΓΑ και θα διεκδικήσουμε σταθερούς πόρους από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική», υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες και θα παλέψει να μην μειωθεί το αφορολόγητο για τους μικροσυνταξιούχους και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα που επλήγησαν από την κρίση», ενώ έσπευσε να προσθέσει πως η ΝΔ θα αγωνισθεί παράλληλα για να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας στη χώρα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος, αξίζει δε να σημειωθεί πως τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάλεσε στο βήμα ο Αμπελωνίτης μετακινούμενος κτηνοτρόφος Στ. Σταθόπουλος, με τον πρόεδρο της ΝΔ να κατευθύνεται στην εξέδρα υπό τις επευφημίες φίλων και στελεχών του κόμματος που ανεμίζοντας σημαίες τον υποδέχτηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα, ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα του Κ. Αγοραστού, της Ρ. Καραλαριώτου αλλά και του κόμματος όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ