ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΚΥΓΑ

Εφαρμόζεται από το γνωστό Τυρναβίτη χειρουργό Χρυσοβαλάντη Εξαρχο

Η Κύστη Κόκκυγος ή τριχοφωλεακό συρίγγιο είναι μια μικρή κύστη η οποία βρίσκεται επί του κόκκυγος (ουρίτσα) πάνω από τους γλουτούς.

Βάλτε τέλος στους πόνους και στην ταλαιπωρία που προκαλεί η Κύστη Κόκκυγος με τη νέα επαναστατική μέθοδο αντιμετώπισης και θεραπείας που εφαρμόζει ο χειρουργός Χρυσοβαλάντης Εξαρχος

Η χειρουργική προσέγγιση είναι η μόνιμη και αποτελεσματική θεραπεία της νόσου. Υπάρχουν πολλές τεχνικές και δυστυχώς πολλές τραυματικές εμπειρίες αυτών που χειρουργήθηκαν για ΚύστηΚόκκυγος γιατί πολλοί χειρουργοί προτιμούν τις εκτεταμένες αφαιρέσεις της κύστης, οι οποίες προκαλούν μεγάλο έλλειμμα, μακροχρόνια αποθεραπεία, πόνο και ταλαιπωρία.Η επέμβαση επιλογής μου είναι η συριγγοτομή.

Με χρήση ειδικών εργαλείων (μήλες) και punch βιοψίας δέρματος ανοίγεται και καθαρίζεται το συρίγγιο  η τα συρίγγια. Η τεχνική αυτή μας δίνει τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα της ελάχιστης τομής και του ελάχιστου χειρουργικού τραύματος.

Ως συνέπεια των παραπάνω, η μετεγχειρητική κατάσταση είναι ανώδυνη, η επούλωση του τραύματος είναι πολύ γρήγορη, ενώ η μετεγχειρητική ουλή είναι ελάχιστη και το αισθητικό αποτέλεσμα τέλειο. Απαιτείται για μικρό χρονικό διάστημα τοπική περιποίηση του τραύματος, η οποία δεν απαιτεί κανενός είδους περιορισμό φυσικών δραστηριοτήτων. Τα ποσοστά υποτροπής είναι σχεδόν μηδενικά.

Η επέμβαση διενεργείται με την πιο σύγχρονη μορφή ενέργειας (χειρουργικά εργαλεία),  σε υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες, με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση και για τους ασφαλισμένους και για τους ανασφάλιστους ασθενείς.Η συγκεκριμένη χειρουργική τεχνική διαρκεί 20 λεπτά, πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή με πολύ μικρή  καταστολή (μέθη) και ο ασθενής επιστρέφει σπίτι και στην καθημερινότητα του σε 3 ώρες. Είναι πλήρως ενεργός από την πρώτη μέρα, καθώς ο πόνος και η εν γένει ταλαιπωρία του είναι ελάχιστη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ