ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΙ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ!!!

Ενώπιον των κατοίκων του Παραποτάμου θα βρεθούν σύντομα οι 3 υποψήφιοι πρόεδροι του χωριού σε μία προσπάθεια να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις στα προβλήματα που απασχολούν τη δυναμική κοινότητα αποφεύγοντας τις φανφάρες και τους ανούσιους μονόλογους.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία ουσιαστική, δημοκρατική και πρωτοποριακή πρωτοβουλία που πήρε μία ομάδα κατοίκων που κάλεσε τους υποψήφιους προέδρους οι οποίοι προς τιμήν τους ανταποκρίθηκαν αντί να αναλώνονται σε έναν παλαιοκομματικό προεκλογικό αγώνα και πλέον θα εκθέσουν σε μια συνέλευση τις σκέψεις και τις απόψεις τους. Θα δεχτούν ερωτήματα και αναμένεται να δεσμευτούν για προτάσεις των συγχωριανών τους.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα πρωτοβουλίας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο αναφέρει:

“Με διάθεση να αναδείξουμε τα προβλήματα του χωριού μας και τις δυνατότητες  παρέμβασης στις αποφάσεις του νέου δημοτικού συμβουλίου συζητάμε το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Μάη και ώρα 9 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Παραποτάμου σε μια ανοιχτή ,δημοκρατική και χωρίς ανούσιες αντιπαραθέσεις συνέλευση. Θα εκθέσουν τις απόψεις τους οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της κοινότητας Παραποτάμου: Γκουγκουλιάς Γεώργιος, Μπάνος Γεώργιος και Ντζήμας Παύλος. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις των συνδημοτών.

Καλούμε τους συγχωριανούς μας να μετατρέψουν αυτό το εγχείρημα σε ουσιαστικό βήμα λήψης αποφάσεων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ