ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μας πρωτοσυστήθηκε στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2006 και από τότε εκλέγεται ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος! Ο Ανδρέας Γιαννόπουλος αναμφίβολα αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες στη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου, στο πλευρό του Γιάννη Κόκουρα, καθώς η πορεία του σε αυτά τα 13 χρόνια,

του επιτρέπει να κοιτά στα μάτια τους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα…

Γεννήθηκε το 1975 στον Αμπελώνα, τελείωσε το Λύκειο της πόλης και έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα.

Είναι παντρεμένος με την Τυρναβίτισσα Μάχη Γιαννώτα και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την Φανή, τον Γιάννη και την Αναστασία.

Λάτρης του αθλητισμού και του μπάσκετ ειδικότερα, αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Γυμναστικό Σύλλογο Αμπελώνα, ενώ η αγάπη του για το άθλημα, τον οδήγησε να ασχοληθεί με την προπονητική, αποκτώντας Δίπλωμα Προπονητή (Γ’ κατηγορίας) από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.). Τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής, ενώ από το 2011 είναι ο βασικός προπονητής της ανδρικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, οδηγώντας την στην Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Με τη Νέα Δημοκρατία…

Ενεργό μέλος της ΝΔ, ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, από το 2017, είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Τυρνάβου, καθιστώντας την μια από τις πολυπληθέστερες και ενεργές τοπικές οργανώσεις του Νομού.

Τοπική Αυτοδιοίκηση…

Πρωτοεξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2006, στο πλευρό του Δημάρχου Αμπελώνα Θανάση Χρυσοβέργη.  Διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αμπελώνα (Π.Ο.Δ.Α.), ενώ το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ανακύκλωσης & Πρασίνου. Η εντυπωσιακή βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμπελώνα, η συντήρηση των χώρων πρασίνου και η οργάνωση δράσεων με σκοπό την δημιουργία οικολογικής συνείδησης, φέρουν την υπογραφή του.

Το 2010, επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, στον Καλλικρατικό, πλέον, Δήμο Τυρνάβου, στο πλευρό του Θανάση Νασίκα με τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ», όπως και το 2014, στο πλευρό της Τασίας Ψύρρα με τον συνδυασμό «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

Γιατί με τον Ανδρέα… 

  • Είναι ένας νέος άνθρωπος, με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία.
  • Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για την ακεραιότητα και τιμιότητά του.
  • Θέλει, ξέρει και μπορεί να προσφέρει στον τοπικό πολιτισμό και αθλητισμό.
  • Έχει ως στόχο την ανάπτυξη και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Τυρνάβου.

Σήμερα, συμμετέχει στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ» στο πλευρό του Γιάννη Κόκουρα.

«13 χρόνια τώρα, προχωρούμε μαζί…

Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να με εμπιστευτείτε ξανά και να συνεχίσουμε μαζί να διεκδικούμε, να σχεδιάζουμε και να φτιάξουμε την πόλη, που μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ για όλα…», σημειώνει ο Ανδρέας Γιαννόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ