ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ…

Μάχιμη δικηγόρος, συνδικαλίστρια στον κλάδο της, έντονα πολιτικοποιημένο άτομο η κ. Τάνια Ντόκου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Κ. Αγοραστού στις εκλογές της 26ης Μαΐου στην Π.Ε. Λάρισας.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας και θέλοντας να περάσει το μήνυμα της πετυχημένης διοίκησης της περιφέρειας από τον Κ. Αγοραστό αλλά και να αναδείξει την δική της υποψηφιότητα είναι κυριολεκτικά πανταχού παρούσα, σε όλο το νομό.

Πρόσφατα ο φακός τη “συνέλαβε” τόσο στην εκδήλωση της Ρένας Καραλαριώτου για τις γυναίκες, όσο και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Κόκουρα στον Αμπελώνα, όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο και φωτογραφήθηκε με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σακούτσιο.

Και στις δύο εκδηλώσεις την κ. Ντόκου συνόδευε ο υπό μία έννοια συγχωριανός της από την Αβδέλλα και συγγενής της υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας Θάνος Πλεύρης ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί πλέκει το εγκώμιο της δυναμικής δικηγόρου που ήλθε για να μείνει στην πολιτική.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ