ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Γ. Μανώλης μίλησε στον Παραπόταμο

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Γιώργος Μανώλης το βράδυ της Δευτέρας στον Παραπόταμο. Ήταν τέτοια η προσέλευση των κατοίκων που ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς, η συμμετοχή σας μας γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα και στέλνει μήνυμα πολύ μεγάλης νίκης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Να είστε βέβαιοι ότι στις 26 Μαΐου ο Δήμος Τεμπών αλλάζει σελίδα».

Ο κ. Μανώλης αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ιδιαίτερα των αγροτών και κτηνοτρόφων. « Ο Δήμος Τεμπών, κατεξοχήν αγροκτηνοτροφικός, όφειλε να έχει αναπτύξει εκείνες τις δομές, που να διευκολύνουν τη δουλειά των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας και την πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Εμείς, δεσμευόμαστε για την στελέχωση και ενεργοποίηση των υπαλλήλων του  Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Αστικού –Περιαστικού Πρασίνου του δήμου μας, έτσι ώστε  να παρέχουν στους παραγωγούς και κτηνοτρόφους υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για όλα τα προγράμματα και τους διαθέσιμους πόρους. Οι αγροκτηνοτρόφοι μας πρέπει να είναι ενημερωμένοι για να μπορούν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στον κατάλληλο χρόνο.

Τέλος όσον αφορά την αγροτική οδοποιία, η σημερινή της εικόνα στον Δήμο είναι επιεικώς απαράδεκτη. Δεσμευόμαστε ότι παρεμβάσεις θα γίνονται κάθε χρόνο και όχι μόνο στο τέλος της θητείας μας, πάντοτε σε συνεννόηση με τους Προέδρους των τοπικών συμβουλίων και με στοχευμένες χαλικοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ