Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Τις εγκαταστάσεις των  βιομηχανιών-  γαλακτοκομικών προϊόντων ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΕΜΠΗ (Τάχας -Ρόμπας) και ΝΙΚΖΑΣ (Νίκζας) στα όρια του Δήμου Τεμπών επισκέφθηκε την Πέμπτη 16 Μαίου 2019 ο Δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ.Κώστας Κολλάτος συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του

«Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» τον κ. Αστέριο Σαΐτη αντιδήμαρχο, κ.Γεώργιο Έξαρχο δημοτικό σύμβουλο , Στέλιο Κυριαζή υποψήφιο τοπικό σύμβουλο ,την κα Χριστίνα Ντότα, Παρασκευή Μίχου-Παλάτου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι .

Ο κ.Κολλάτος  συναντήθηκε  με τους υπεύθυνους των εταιριών  όπως και χαιρέτησε και συνομίλησε με εργαζόμενους .

Τέλος σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος αναφέρθηκε :Είμαι  ιδιαίτερα περήφανος για την κτηνοτροφική και παραγωγική εικόνα του δήμου μας.

Ο Δήμος Τεμπών έχει μια πολύ καλή συνεργασία με τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα όρια του δήμου μας και αυτό ξεχωρίζει  και από τους ίδιους  με την προσφορά τους κάθε χρόνο σε τρόφιμα και γαλακτοκομικά στο κοινωνικό  παντοπωλείο του δήμου μας .Ακόμη να επισημάνουμε  ότι στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις απασχολείται κόσμος από τα ευρύτερα χωριά του Δήμου μας και τέλος  να αναφέρω ότι και οι τρεις εταιρείες έχουν μεγάλο εξαγωγικό χαρακτήρα που έχει ως αποτέλεσμα να διαφημίζεται ο Δήμος και τα προϊόντα  μας στο εξωτερικό .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com