ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Κοιτάμε μπροστά» η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ανοιχτή πολιτική εκδήλωση

στην πλατεία Ταχυδρομείου, στη Λάρισα.

Πλαισιωμένη από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Λάμπρο Καραγεώργο, ιατρό-καρδιολόγο από τη Λάρισα, Μαργαρίτη Πατσιαντά, συντ. δικηγόρο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Βόλο και Δέσποινα Σκρέτα, δικηγόρο στο Λονδίνο με καταγωγή από τους Γόννους Λάρισας η κ. Κωνσταντοπούλου έστρεψε τα πυρά της κατά του Κ. Μητσοτάκη και του Α. Τσίπρα, σημειώνοντας πως «η Ελλάδα και η κοινωνία έχει εγκαταλειφθεί σε μια ακραία περιφρόνηση», καλώντας τους πολίτες να συνταχθούν με την Πλεύση Ελευθερίας «που δεν τάζει, αφού πρώτα πράττει και μετά μιλάει».

«Παλεύουμε να ανατρέψουμε το ευφυολόγημα πως δεν υπάρχει εναλλακτική για τους πολίτες, αλλά και για να ανατρέψουμε την αντίληψη πως η πολιτική είναι συνώνυμο της… ψευτικής», τονίστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για την τραγωδία στο Μάτι αλλά και στον πρόεδρο της ΝΔ σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το πεταμένο ταμπλό που άφησε πίσω του μετά τη συγκέντρωση στην ίδια πλατεία είπε περισσότερα από την ομιλία του».

Κλείνοντας η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε σε αγώνα και συμπόρευση για την αποτίναξη του ζυγού της μνημονιακής δεσποτείας και την απελευθέρωση από τις συνθήκες αμφισβήτησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ