ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

Δέσμευση του Στ. Ροντούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην επιχείρηση

Τα Σφαγεία του Τυρνάβου επισκέφθηκε ο υπ. δήμαρχος, κ. Ροντούλης Στέλιος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων  δημοτικών Συμβούλων της Δράσης Πολιτών.

Ο κ. Ροντούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους και να διατυπώσει , για πολλοστή φορά, την θέση της Παράταξής του για τα Σφαγεία.

Συγκεκριμένα , ο κ. Ροντούλης υποστήριξε: “Κακοδιαχείριση και ανικανότητα οδήγησαν τα Σφαγεία σε οικονομικές περιπέτειες .Μια επιχείρηση, που θα έπρεπε να είναι κόσμημα, έπεσε σε οικονομική παρακμή, γιατί κάποιοι αγνοούσαν τους στοιχειώδεις κανόνες διοίκησης και ελέγχου. Τελικά , η Επιχείρηση , πνιγμένη στα χρέη , μετεβλήθη σε δημοτική υπηρεσία , χωρίς οι υπεύθυνοι να σκεφθούν πως έτσι μετατόπιζαν και τα όποια βάρη στις πλάτες των δημοτών.Φαίνεται ότι αυτό που πρυτάνευσε στη δική τους λογική ήταν η απόκρυψη της κραυγαλέας τους αποτυχίας στη διαχείριση της Επιχείρησης.

Εμείς, ως Δράση Πολιτών, θα αγωνισθούμε για την διασφάλιση της βιωσιμότητας των Σφαγείων , γιατί θεωρούμε ότι είναι μια πολύ χρήσιμη δομή για τους κτηνοτρόφους και τους καταναλωτές της περιοχής μας.Παράλληλα, δεσμεύομαστε να διαφυλάξουμε τις θέσεις εργασίας, διαψεύδοντας στην πράξη την αισχρή π παραπληροφόρηση κάποιων κακόβουλων , που αντί να ντρέπονται για τα αποτελέσματα της διοίκησής τους μιλάνε και από πάνω , κάνοντας παιχνίδια προπαγάνδας ανυπόστατης στις πλάτες των εργαζομένων “.

Και ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών κατέληξε : ” Εμείς θα οδηγήσουμε τα Σφαγεία στην οικονομική τους ανάρρωση,  με τη βοήθεια του κτηνοτροφικού κόσμου και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών. Εμείς θα διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας και θα εγγυηθούμε περιβάλλον οικονομικής σταθερότητας στα Σφαγεία.Οι άλλοι, αυτοί δηλαδή που κατέστρεψαν, καλά θα κάνουν να σωπάσουν και να πάνε σπίτι τους, γιατί ήδη αρκετό κακό προκάλεσαν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ