«ΛΥΓΙΣΕ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Συγχαρητήρια στην ομάδα από τη Δράση Πολιτών του Αστ. Ροντούλη

Μεγάλος νικητής του 48ου τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΛ αναδείχθηκε ο ΠΟΕ, που επικράτησε του Δαμασιακού μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση το ματς έμεινε στο 0-0.

Παρουσία πλήθος φιλάθλων αλλά και του προέδρου της ΕΠΟ Β. Γραμμένου οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, χάθηκαν εκατέρωθεν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι δύο τερματοφύλακες που «κατέβασαν ρολά» κρατώντας ανέπαφες τις εστίες τους!

Πιο ψύχραιμος και εύστοχος ο ΠΟΕ στα πέναλτι πανηγύρισε τελικά την κατάκτηση του τροπαίου επικρατώντας με 7-6, με τον τερματοφύλακά του να αναδεικνύεται MVP του τελικού καθώς στη «γεμάτη» εμφάνισή του πρόσθεσε και την καθοριστική απόκρουση σε πέναλτι του Λέτσιου που χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του.

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (82′ Λαγιοκάπας), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος, Καλύβας, Μάντζαρης (103′ Παναγιώτου), Μπαρλαγιάννης (67′ Πετάνι), Ματούλας, Γκαραγκούνης.

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μιδγάνης, Ιωαννίδης, Ντόκος, Γεωργατζιάς (109′ Λέτσιος), Μπακαΐμης, Δούκας, Νάτσης (46′ Τσιάλτας), Μουσιάρης, Λόλας (86′ Αμπατζίδης), Λούτσος, Φούντας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η Δράση Πολιτών με ανακοίνωσή της συγχαίρει την ομάδα του Δαμασιακού για την εμφάνισή της στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Η πορεία της Ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση υπήρξε συγκινητική και μεγαλειώδης, τιμώντας το Δαμάσι και γενικότερα το τυρναβίτικο ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.
Μπορεί η Κούπα να μην ήρθε στο Δαμάσι , αλλά η δύναμη , η ψυχή και το πάθος των παικτών του Δαμασιακού θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όσων παρακολούθησαν τον τελικό.
Ο Δαμασιακός , μολονότι έχασε το κύπελλο,  δεν ηττήθηκε. Γι αυτό πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες , στον προπονητή, στην διοίκηση και στους αγνούς φιλάθλους που είχαν στο γήπεδο μια συγκλονιστική παρουσία.
Η ποδοσφαιρική  ιστορία έγραψε πως ο Δαμασιακός έφτασε στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ και μόνο αυτό αρκεί ως απόδειξη για την αναγνώριση της αγωνιστικής του αξίας.
Δαμασιακέ, μας έκανες υπερήφανους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ