ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μήνυμα του Θανάση Νασιακόπουλου μιλώντας σε μαζική συγκέντρωση στο Ομορφοχώρι

Ακόμα μια εντυπωσιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Ομορφοχώρι  ο συνδυασμός «Νέο Κιλελέρ» με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά για:

-Τα οικονομικά.

Σχετικά με τα οικονομικά του δήμου και ύστερα από  εξαιρετική διαχείριση καταφέραμε να αυξήσουμε το ταμείο του δήμου και να μειώσουμε τις υποχρεώσεις και τις οφειλές του. Την ίδια στιγμή το ανεξάρτητο κέντρο ΚΕΦίΜ, μας ανέδειξε 1ο δήμο πανελλαδικά στην εκτέλεση του προϋπολογισμού & στις επενδύσεις σε έργα.

-Την Ύδρευση και την Άρδευση

Όσον αφορά την Ύδρευση και την  Άρδευση είπε ότι όλοι οι δημότες απολαμβάνουν καθαρό, ποιοτικό νερό. Και ότι βρίσκονται σε εξέλιξη τρία μεγάλα  έργα :

.Νέο Περιβόλι-Μοσχοχώρι-Κυπαρίσσια και δεξαμενή στο Νέο Περιβόλι

.Εξωτερικό δίκτυο σε 7 χωριά  με 5 νέες δεξαμενές

.Εσωτερικό δίκτυο σε Άνω Βούναινα

Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής από την πρώτη μέρα της θητείας της ήταν ο διαχωρισμός του πόσιμου από το αρδευτικό νερό το οποίο έγινε πραγματικότητα.

-Τα Δημοτικά κτίρια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για Δημοτικά Κτίρια τόνισε ότι  «Καταγράψαμε όλα τα κτίρια που ανήκουν στο δήμο αλλά και τα προβλήματα που αυτά  αντιμετώπιζαν και επενδύσαμε στην ανακατασκευή σε περισσότερα από 180 κτίρια. Ειδικότερα για το Ομορφοχώρι θυμίζω ότι  ανακαινίσαμε ολοκληρωτικά την κοινότητα & το σχολείο, συντηρήσαμε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και το κοιμητήριο και τοποθετήσαμε τις νέου τύπου οστεοθήκες

-Τους Αγρότες – Κτηνοτρόφους

Για τα θέματα Αγροτών & Κτηνοτρόφων και την Αγροτική οδοποιία είπε ότι «Βασικό μέλημά μας ήταν η επιδιόρθωση του δικτύου της αγροτικής οδοποιίας που ήταν εγκαταλελειμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενισχύσαμε το στόλο των οχημάτων μας με 1 καινούργιο φορτηγό και 1 JCB και διεκδικούμε άνοιγμα των αμμορυχίων.

-Τα έργα υποδομής

«Χρηματοδοτήσαμε με ιδίους πόρους, μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας ή με πόρους προγραμμάτων έργα κόστους πάνω από €23.000.000,00. Για το Ομορφοχώρι, ειδικότερα τόνισε. «Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η ανακατασκευή του περιφερειακού δρόμου (από χαρτομάζα έως ΤΕΚΝΑ),σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Μελετάμε την ανακατασκευή της πλατείας ηρώων αλλά και τη συντήρηση (πλακόστρωση – δεντροφύτευση κ.λπ) της «πλατείας γηγενών», στοχεύουμε στην ασφαλτόστρωση των δρόμων εντός του χωριού όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, αναζητούμε τρόπο κατασκευής μιας υπόγειας διάβασης στον περιφερειακό που θα ενώνει τους δύο οικισμούς και προγραμματίζουμε την κατασκευή δικτύου όμβριων υδάτων στους μουριότοπους. Ανακαινίσαμε τα αποδυτήρια & και τοποθετήσαμε νέο εξοπλισμό στο γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλάζουμε το χλοοτάπητα και τοποθετούμε αυτόματο σύστημα ποτίσματος στο γήπεδο ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

-Την Πολιτική Προστασία

«Αντιμετωπίσαμε με απόλυτη επιτυχία τους μεγάλους όγκους χιονιού που έπληξαν το δήμο μας, ενεργοποιήσαμε δίκτυο εθελοντών, προμηθευτήκαμε ειδικά μαχαίρια για αποχιονισμό και εκπονήσαμε νέες μελέτες σταθερότητας του εδάφους για τα ρήγματα της περιοχής της οδού Βόλου, σε συνεργασία με τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας & το ΙΓΜΕ»

-Τα Σχολεία και την Εκπαίδευση

«Προχωρήσαμε σε κεντρική διαχείριση των αναλώσιμων υλικών, αποπληρώσαμε οφειλές ύψους σχεδόν €200.000,00 (σε τηλέφωνο, αέριο, ΙΚΑ, ΔΕΗ, νερό, καθαρίστριες, σχολικούς τροχονόμους). Αναβαθμίσαμε το εξοπλισμό τους σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θεσμοθετήσαμε τις ετήσιες  συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολείων με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία

-Τα διαχείριση της  Καθημερινότητας

«Για πρώτη φορά τα χωριά μας καθαρίστηκαν από σκούπα (σάρωθρο).  Προμηθευτήκαμε πολλούς νέους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Αγοράσαμε νέο σύγχρονο καδοπλυντήριο. Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη από 8% έως 16,5%. Ενημερώσαμε τους δημότες μέσω φυλλαδίων για όλους τους τρόπους ανακύκλωσης.  Δημιουργήσαμε μία εφαρμογή όπου ο κάθε δημότης μπορεί να δηλώνει βλάβη δημοτικού λαμπτήρα με την αναγραφή και μόνο του πυλώνα στον οποίο είναι αυτός τοποθετημένος. Εγκαταστήσαμε σύστημα αυτόματου ποτίσματος σε όλα τα πάρκα, προγραμματίζουμε καλλωπισμό των δέντρων (και ανανέωση όποιων δέντρων κριθεί απαραίτητο), μελετάμε τη δενδροφύτευση και εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος στο δασύλλιο του Αγ. Ραφαήλ το οποίο ήδη έχουμε περιφράξει. Ενεργοποιήσαμε δωρεάν ασύρματο δίκτυο (wifi) στους δημοτικούς χώρους, τοποθετήσαμε μεγάλο κάδο για την απόθεση των πράσινων και των μπαζών, προχωρήσαμε στην ονοματοθεσία και αριθμοθεσία των δρόμων και σπιτιών, συνδέσαμε το Ομορφοχώρι με το φυσικό αέριο , εγκαταστήσαμε νέα, πιστοποιημένη και ασφαλή παιδική χαρά, κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε νέες, όμορφες και λειτουργικές στάσεις λεωφορείων.

-Το προσκλητήριο Νίκης

«Μέχρι την Κυριακή των εκλογών οφείλουμε όλοι να παλέψουμε για τη μεγάλη, την αδύναμη νίκη για να συνεχίσει ο Δήμος Κιλελέρ την ανοδική του πορεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ