ΟΙ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛ. ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ Μ. ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Περιοδεία στη Λάρισα θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 18 Μαΐου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Ελευθερία Αγγέλη και Μάριος Θεοφιλάτος. Το πρόγραμμα της επίσκεψης των δύο υποψήφιων ευρωβουλευτών έχει ως εξής:

10.00 π.μ.: Συνάντηση με το Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, στο Δημαρχείο

10.30 π.μ.: Συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας (Δευκαλίωνος 11, 4ος όροφος)

11.30 π.μ.: Επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και ξενάγηση στη μόνιμη συλλογή Κατσίγρα

12.30 μ.μ.: Ομιλία σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Παπαναστασίου 21, 2ος όροφος)

Η Ελευθερία Αγγέλη γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Βύρωνα, από όπου και τελείωσε το Λύκειο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου το 2014 και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές μου σπουδές MSc International Banking and Finance στο University of Strathclyde στη Γλασκώβη το 2015. Από το 2016 είναι μέλος της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαΐκό Κοινοβούλιο και ασχολείται κυρίως με την Περιφερειακή ανάπτυξη και τους Προϋπολογισμούς. Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από το 2017, μέλος της Επιτροπής Διεθνών σχέσεων και Συντονίστρια του Δικτύου Νεολαιών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς από το 2016.

Ο Μάριος Θεοφιλάτος γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής στο Ρέθυμνο. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Μουσική Τεχνολογία και Σύγχρονες Πρακτικές. Εργάζεται ως μουσικός και ηχολήπτης. Συνεχίζει τις σπουδές του στο πιάνο στο Εθνικό ωδείο. Κάτοχος διπλώματος αρμονίας και ενοργάνωσης πνευστών οργάνων και τελειόφοιτος του διπλώματος της αντίστιξης. Είναι μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2005 είναι οργανωμένος στην Νεολαία Συνασπισμού. Mέλος του Δ.Σ της σχολής του από το 2005 μέχρι το 2011 και πρόεδρος του συλλόγου σπουδαστών την περίοδο 2010-11 με την Αριστερή Ενότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ