ΣΕ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΙΟΣ

Σειρά επαφών με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας είχε την Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος. Συγκεκριμένα, είχε γόνιμο διάλογο και συνεργασία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Βασίλη Καραπιπέρη, όπως και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας,

Ιωάννη Σκριάπα.

Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας των δημοτών του Κιλελέρ. Ο κ. Μούσιος επισήμανε ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση με προσωπικό του Α.Τ. Κιλελέρ, ώστε να καταστεί δυνατή η αύξηση των αστυνομικών περιπολιών σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την προσπάθεια που καταβάλουν με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και παρέσχε τη διαβεβαίωση ότι τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των στελεχών της παράταξης «Ενωμένο Κιλελέρ» θα βρίσκεται στο πλευρό τους, στον καθημερινό αγώνα για την εμπέδωση της ασφάλειας και την πρόληψη της εγκληματικότητας στην επικράτεια του Δήμου Κιλελέρ.

Στη συνέχεια, ο κ. Μούσιος επισκέφθηκε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Λάρισας, Πύραρχο Ζήση Μπρούζα.

Κουβέντιασαν για τις ευαίσθητες περιοχές του Δήμου Κιλελέρ στην εκδήλωση πυρκαγιών και συμφώνησαν ότι οφείλουν όλοι οι πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και εφόσον εντοπίζουν εστία φωτιάς να ειδοποιούν άμεσα το 199. Εκτενής ήταν η συζήτησή τους και για τον σχεδιασμό και τη χάραξη των αντιπυρικών ζωνών στις περιοχές υψηλού κινδύνου με στόχο την πρόληψη επέκτασης των πυρκαγιών που ξεκινούν σε αγροτικές περιοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ