ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο ΠΑΝ. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

Το Κ.Α.Π.Η  Τυρνάβου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου και εκ νέου υποψήφιος κ. Σαρχώσης Παναγιώτης συνοδευόμενος από υποψηφίους της συνΠολιτείας. Στο χώρο το Κ.Α.Π.Η. Ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης συνομίλησε με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. υπογραμμίζοντας  το γεγονός της αναβάθμισης της γιορτής των Ηλικιωμένων

καθώς από το 2014 και μετά γίνεται σε αίθουσες οι οποίες πληρούν τις καλύτερες των προϋποθέσεων  προκειμένου να διασφαλισθούν ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η ασφάλεια των μελών των Κ.Α.Π.Η.  του Δήμου Τυρνάβου.

Αυτό δεδομένου ότι στο παρελθόν και πριν το 2014 οι ανάλογες εκδηλώσεις γινόταν στο χώρο του κλειστού γυμναστήριου Τυρνάβου με ότι αυτό συνεπάγεται (μια «χύμα κατάσταση» χαμηλού επιπέδου ασφάλεια, αναξιοπρεπείς συνθήκες διασκέδασης και εγκληματική διαχείριση των υποδομών του κλειστού γυμναστηρίου). Επίσης αναφέρθηκε στην καθιέρωση της γιορτής της ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ που γίνεται με μεγάλη επιτυχία    τα τελευταία χρόνια καθώς και την καθιέρωση της βραδιάς ΚΑΝΤΑΔΑΣ στις  αρχές καλοκαιριού προσφέροντας ιδιαίτερη συγκίνηση στα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Σημείωσε ακόμα και την προμήθεια καθισμάτων εξωτερικού χώρου  και την  επισκευή των καθισμάτων του εσωτερικού χώρου του Κ.Α.Π.Η που θα γίνει άμεσα κατόπιν υποδείξεων των μελών του Κ.Α.Π.Η.  Η συνάντηση και η όλη συζήτηση έγινε σε πολύ θετικό και ευχάριστο κλίμα με τα μέλη να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένα με την επίσκεψη του Δημάρχου.

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμπελώνα συνομίλησε ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της 26 ης του Μάη. Η συζήτηση αφορούσε θέματα της καθημερινότητας των μελών ,αλλά κατόπιν επεκτάθηκε η συζήτηση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Αμπελώνα και για αυτά που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Η αντιπρόεδρος κ. Μπακοπούλου ευχαρίστησε το δήμαρχο για την ανακαίνιση του χώρου του ΚΑΠΗ αλλά και την προσοχή του Δημάρχου για την εύρυθμη λειτουργία του.  Επίσης ευχήθηκε στον Δήμαρχο και τους υποψηφίους συμβούλους  που συνόδευαν τον Δήμαρχο καλή επιτυχία στις εκλογές.

Ο Δήμαρχος  τους  ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή υγεία  σ΄όλες και όλους  και αισιοδοξία και δύναμη  στη ζωή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ