ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Για μια ακόμη φόρα αναδεικνύονται οι συνέργειες αλλά και η εξωστρέφεια της πόλης, καθώς Επιμελητήριο, Περιφέρεια και Δήμος ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού αλλά και την τουριστική προβολή της Λάρισας».

Αυτά τονίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε με αφορμή τη διοργάνωση του 1ου Παιδικού Τουρνουά μπάσκετ 3on3 και mini Volley  του Πολυχώρου Θεσσαλία, που αφορά σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου και θα πραγματοποιηθεί με πλήθος πρωτότυπων δράσεων το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου.

«Στοχεύουμε στο να στρέψουμε τη νεολαία μας στον αθλητισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δημήτρης Παπαλέξης, που στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο Λαρισαίων, ενώ παίρνοντας το λόγο ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας υπογράμμισε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για τον αθλητισμό και τη νεολαία.

«Μια μεγάλη προσπάθεια με επίκεντρο της συνέργειες αναδεικνύει την πόλη και φέρνει σημαντικά αποτελέσματα», τόνισε από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής μιλώντας για τη διοργάνωση και τις πλούσιες δράσεις της.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

3on3 BASKET Σάββατο 18/05/2019    

  • 15:30 -Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αποτελεσματική διδασκαλία καλαθοσφαιρικών δεξιοτήτων – Κανόνες για σωστή επικοινωνία σε μικρούς αθλητές», με ομιλητή τον κ. Πέρκο Ι. Στέφανο, Msc, PhD, Προπονητή Καλαθοσφαίρισης και καθηγητή ΤΕΦΑΑ.
  • 16:00 – Προσέλευση Αθλητών
  • 17: 00 – Έναρξη Αγώνων
  • 20:30 – Βράβευση Νικητών 

 mini VOLLEY Κυριακή 19/05/2019 

  • 10:00 – Προσέλευση Αθλητών
  • 11: 00 – Έναρξη Αγώνων
  • 13:30 – Βράβευση Νικητών 

Πολυχώρος Θεσσαλία
(Σ/Μ Σκλαβενίτη, πρώην Bowling, 3ο χλμ Λάρισας Τυρνάβου, Γιάννουλη)

www.herculespark.gr, Τηλ. 2410 549882

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ»

Εξάλλου όπως ανέφερε ο κ. Παπαλέξης σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με τη HELEXPO για την παράταση λειτουργίας του θεματικού πάρκου που λειτουργεί στον πολυχώρο Θεσσαλία, σημειώνοντας τη μεγάλη επισκεψιμότητα και απήχηση που είχε το εγχείρημα.

«Η λειτουργία του ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ήδη πάνω από 20.000 επισκέπτες περιηγήθηκαν στο πάρκο», ανέφερε ο κ. Παπαλέξης, ενώ πλέον εξετάζεται η παράταση της λειτουργίας του σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για την προσέγγιση κυρίως ξένων τουριστών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ