ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΤΣΑ ΛΟΥΛΕ

Αίσθηση προκάλεσε στην πολιτική σκηνή η απόφαση της Νίτσας Λουλέ, πρώην βουλευτή Λάρισας του ΣΥΝ να ανακοινώσει τη στήριξή της στο ΚΚΕ ενόψει ευρωεκλογών. Στη δήλωσή της η κ. Λουλέ, δημοσιογράφος, συγγραφέας, κόρη του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ από τον Τύρναβο, αείμνηστου Κώστα Λουλέ, σημειώνει:

«Οι φετινές ευρωεκλογές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν σε μια Ευρώπη που πλήττεται απ’ την ανεργία; Σε μια Ευρώπη που γίνεται ολοένα και πιο ανεκτική στην άνοδο του φασισμού;

Γεννήθηκα σε μια οικογένεια Κομμουνιστών και μεγάλωσα δίπλα στις συντρόφισσες και τους συντρόφους των γονιών μου. Πέρα από την όποια αντίρρηση μπορεί να έχει κάποιος για την πολιτική που ακολουθεί το ΚΚΕ σε επιμέρους ζητήματα, ένα πράγμα δεν μπορεί να αγνοήσει. Τη σταθερότητα στις θέσεις και την αξιοπιστία του λόγου.

Ψήφος στο ΚΚΕ σ’ αυτές και στις επόμενες εκλογές όποτε και αν έρθουν σημαίνει δύναμη στο λόγο και στην παρουσία των νέων, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών μέσα στην κοινωνία».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com