ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΟΥΤΣΙΟΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ

Για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αλλά ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας τόσο μέσα από το συνεταιριστικό κίνημα αλλά και μέσα από κοινωνικές δράσεις ο Γιώργος Σακούτσιος συμμετέχει στο συνδυασμό Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του Γιάννη Κόκουρα, θέλοντας να βάλει τη δική του πινελιά στη συνολική

προσπάθεια να αποκτήσει ο δήμος Τυρνάβου προοπτική και όραμα.

Παράλληλα ως ενεργός αγρότης θέλει μέσα από το δημοτικό συμβούλιο να βοηθήσει και να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα της περιοχής.

Αν και γνωστός και ιδιαίτερα φιλικός και ευχάριστος χαρακτήρας ο Γιώργος Σακούτσιος μας συστήνεται:

“Ονομάζομαι Γεώργιος Σακούτσιος. Γεννήθηκα το 1978 στη Λάρισα και κατοικώ μόνιμα στον Τύρναβο. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Ρίζου, τραπεζικό υπάλληλο, και έχουμε τρία παιδιά. Ολοκλήρωσα τη φοίτησή μου στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Τυρνάβου.

Εργάζομαι ως αγρότης. Επίσης, επί σειρά ετών αποτελώ μέλος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού και της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου. Ευαισθητοποιημένος με τα θέματα του τόπου μου αποφάσισα για πρώτη φορά να συμμετάσχω πιο ενεργά στα κοινά. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη ο Δήμος μας να αποκτήσει προοπτική και όραμα. Να γίνει φιλικός στους κατοίκους και θελκτικός στους επισκέπτες μας.

Θα προσπαθήσω να οικοδομήσω σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης και να αποτελέσω μέλος των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μου. Το μέλλον της πόλης μας αξίζει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και δημιούργημα σκληρής δουλειάς πολλών ανθρώπων. Κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα για να βοηθήσω την επόμενη ημέρα τον πρωτογενή τομέα.

Έναν πρωτογενή τομέα που περνάει δύσκολες στιγμές στην περιοχή μας και η συνεισφορά του στην τοπική οικονομία του Τυρνάβου είναι άμεσα συνυφασμένη με την ευημερία των συνδημοτών. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Κόκουρας είναι γνώστης των προβλημάτων του πρωτογενή τομέα και θεωρώ ότι θα βοηθήσει σημαντικά αυτόν τον κλάδο την επομένη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Καλή μας επιτυχία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ