ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Γιώργος Μανώλης το βράδυ της Τρίτης στην Ελάτεια. Ήταν τέτοια η προσέλευση των κατοίκων που ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η συμμετοχή σας με γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα και στέλνει μήνυμα νίκης. Να είστε βέβαιοι ότι στις 26 Μαΐου ο δήμος Τεμπών αλλάζει σελίδα. Αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται από όλα τα χωριά μας, ο κόσμος διψάει για αλλαγή στο Δήμο μας».

Ο κ. Μανώλης αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ανάπτυξη δομών που θα διευκολύνουν τη δουλειά των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Τονίζοντας, «δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε από την απερχόμενη δημοτική Αρχή».

Εμείς, δεσμευόμαστε για την στελέχωση και ενεργοποίηση των υπαλλήλων του  Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Αστικού –Περιαστικού Πρασίνου του δήμου μας, οι οποίοι θα παρέχουν στους παραγωγούς και κτηνοτρόφους υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τα όλα τα προγράμματα και τους διαθέσιμους πόρους. Η πληροφορία στην εποχή μας είναι δύναμη και οι αγροκτηνοτρόφοι μας πρέπει να είναι ενημερωμένοι για να μπορούν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στον κατάλληλο χρόνο.

Δεσμευόμαστε, ακόμη, για την ανάπτυξη δικτύου μετεωρολογικών σταθμών εκεί που δεν λειτουργούν σήμερα. Τα δεδομένα τους θα είναι προσβάσιμα και αξιοποιήσιμα από όλους τους δημότες, μέσω ενός ιστοτόπου. Έτσι, θα μπορούν να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τη φροντίδα των καλλιεργειών τους.

Όσον αφορά την αγροτική οδοποιία, η σημερινή της εικόνα στο Δήμο είναι αποκαρδιωτική. Δεσμευόμαστε ότι παρεμβάσεις θα γίνονται κάθε χρόνο και όχι μόνο στο τέλος της θητείας μας, πάντοτε σε συνεννόηση με τους Προέδρους των τοπικών συμβουλίων και με στοχευμένες χαλικοστρώσεις στους αγροτικούς δρόμους».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ επέκρινε την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δόθηκαν από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, όπως στο θέμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, στην κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου, στην αποπεράτωση δημοτικών κτιρίων κλπ. με αποτέλεσμα τη στασιμότητα στον δήμο και τον μαρασμό πολλών χωριών. Συνάμα, υπογράμμισε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια οι δημότες του δήμου Τεμπών χωρίστηκαν σε «δικά μας παιδιά» και «δικά τους παιδιά» από τον απερχόμενο δήμαρχο και τους στενούς του συνεργάτες. Αλλιώς αντιμετωπιζόταν οι «ημέτεροι» και αλλιώς οι υπόλοιποι δημότες. Αυτό ενόχλησε τους συμπολίτες μας, γατί το φαινόμενο της ρουσφετολογίας εντάθηκε πάρα πολύ μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Οι κάτοικοι ένιωσαν παραγκωνισμένοι και εγκαταλειμμένοι. Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την επομένη των εκλογών όλοι οι πολίτες, οποιαδήποτε κι αν είναι η επιλογή τους στις εκλογές, θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης από εμάς. Δεν ήρθαμε να χωρίσουμε αλλά να ενώσουμε τους δημότες» κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ