ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ

Μήνυμα αισιοδοξίας από το δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση σε μεγάλη συγκέντρωση στα Πλατανούλια

Ο  Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και εκ νέου υποψήφιος μίλησε σε συγκέντρωση που έγινε στα Πλατανούλια συνοδευόμενος από μέλη και υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Συν Πολιτείας.

Ο κ. Σαρχώσης αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στα Πλατανούλια και πιο συγκεκριμένα στην εγκατάσταση φωτισμού στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Λαρίσης-Τυρνάβου και Αγίας Σοφίας σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο σημείο αυτό στο παρελθόν είχαν συμβεί πάρα πολλά ατυχήματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά θύματα και τραυματισμοί.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά την εγκατάσταση του φωτισμού δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα, άρα λοιπόν αυτή η προσέγγιση κρίνεται άκρως επιτυχημένη και θετική.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αγροτική οδοποιία, όπου έγιναν μεγάλης κλίμακας παρεμβάσεις και ευχαρίστησε από καρδιάς τους κ.κ. Ελευθέριο Μινασίδη και Δημήτριο Τζάρτζα για την ανιδιοτελή τους προσφορά στο τομέα αυτό. Επίσης έγινε αναφορά για την ασφαλτόστρωση επί τμήματος της οδού προς τον  οικισμό της Αγίας Σοφίας που βελτίωσε πάρα πολύ την προσβασιμότητα.

Ακόμη ο κ. Σαρχώσης  αναφέρθηκε στις εργασίες που έγιναν στο σχολείο των Πλατανουλίων και πιο συγκεκριμένα για τη μεταφορά των τουαλετών και την κατασκευή βρύσης, στήριξη της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, εξοπλισμό – εποπτικό υλικό της σχολικής μονάδας  και μετά το πέρας της σχολικής περιόδου θα γίνουν χρωματισμοί και εγκατάσταση οργάνων -παιδική χαρά- για τα νήπια.

Επίσης ο Δήμαρχος σημείωσε ότι μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Φιλόδημος» του Υ.Π.ΕΣ, προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ, προβλέπεται η αντικατάσταση του Τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης από την γεώτρηση έως τον υδατόπυργο του υπάρχοντος αγωγού αμιάντου με σωλήνα PVC, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων για αποφυγή οποιονδήποτε παρενεργειών.

Στο τέλος ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης αναφέρθηκε στην θεσμοθέτηση και υλοποίηση της γιορτής αχλαδιού στα Πλατανούλια, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανουλίων, καλύπτοντας έτσι μια προεκλογική δέσμευση για άμεση σύνδεση των Πολιτιστικών γεγονότων με τον πρωτογενή τομέα, προκειμένου να ενισχυθεί το background των αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας διευκολύνοντας και καθιστώντας την προσβασιμότητας τους στις αγορές, πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.

Είναι μια γιορτή η οποία χρόνο με το χρόνο αποκτά μεγαλύτερη εμβέλεια, έχει πάρει τα χαρακτηριστικά θεσμού και ευελπιστούμε ότι θα γίνει σημείο αναφοράς για όλη τη Θεσσαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ