ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΑΜΑΤΙΚΟ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ

Ο Αθ. Νασιακόπουλος μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση στη Γλαύκη:

«Το πρόγραμμά μας είναι το μοναδικό οραματικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό, κοστολογημένο, με σαφή αναφορά από πού προέρχονται οι πόροι για τις πρωτοβουλίες και τα έργα. Το κυριότερο: η υλοποίησή του αρχίζει την πρώτη ημέρα της νέας θητείας».

Αυτό επισήμανε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σήμερα σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στη Γλαύκη.

«Εμείς δεσμευόμαστε μόνο για ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και προσπαθούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Το αποδείξαμε, άλλωστε, και στην πρώτη θητεία μας όταν και υλοποιήσαμε περισσότερα απ’ όσα είχαμε δεσμευτεί στις εκλογές του 2014», σημείωσε καταχειροκροτούμενος και πρόσθεσε:

«Άναυδοι οι δημότες παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες ένα κρεσέντο λαϊκισμού και άκρατης υποσχεσιολογίας από συγκεκριμένο υποψήφιο. Έφθασε στο σημείο να εξαγγέλλει πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί από τη δημοτική αρχή καθώς και να αντιγράφει – συνήθως αποσπασματικά, αν όχι στρεβλά – πολλές από τις δικές μας προτάσεις. Μόνο ότι θα ασχοληθεί με την… εξωτερική πολιτική της χώρας δεν είπε ακόμη αλλά έτσι όπως πηγαίνει… Αυτά ακούν οι δημότες και διαπιστώνουν πόσο τραγικά επίκαιρη είναι η παροιμία «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι».

Ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος αναφέρθηκε με έμφαση στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου κατά την πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής και επαναβεβαίωσε τη βασική φιλοσοφία της: «όσο περισσότερο βελτιώνονται τα οικονομικά του Δήμου, τόσο περισσότερο πρόκειται να ωφελούνται οι δημότες με νέες μειώσεις τελών, περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες, περισσότερα έργα, περισσότερες πρωτοβουλίες.

Είμαστε πλέον – συνέχισε – σε καλύτερη αφετηρία σε σχέση με το 2014. Με βιώσιμο τρόπο, χωρίς δηλαδή να δημιουργεί νέα χρέη, ο δήμος μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στη ζωή κάθε δημότισσας και κάθε δημότη. Εμείς σεβόμαστε με πράξεις, όχι με λόγια, κάθε δημότισσα και δημότη που με πολύ κόπο προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής», τόνισε ο δήμαρχος Κιλελέρ.

Δημιουργούμε τη Γλαύκη της νέας εποχής

Παρουσιάζοντας τις δεσμεύσεις του ενωτικού συνδυασμού «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» για τη νέα θητεία, ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος ανέδειξε ένα «πολύ μεγάλο έργο» όπως το χαρακτήρισε, που έχει δρομολογηθεί από την δημοτική αρχή, τον εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα κατά μήκος της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου.

«Η δημοτική αρχή της περιόδου 2010-4 είχε αφήσει την προμελέτη στα συρτάρια. Εμείς την ολοκληρώσαμε και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση ύψους 2,3 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Περιβάλλοντος για να ολοκληρωθεί η μελέτη και να ξεκινήσουν τα έργα», είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τους αγρότες ο νέος δρόμος, ο οποίος διανοίγεται και ασφαλτοστρώνεται για να συνδέει τις περιοχές από τη Μέλισσα έως τον Πλατύκαμπο και τον δρόμο της Αγιάς, αποσυμφορώντας ταυτόχρονα και την οδό Λάρισας – Βόλου.

Επιπρόσθετα, δεσμεύτηκε για περαιτέρω βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας με έμφαση στον κεντρικό δρόμο προς τον ταμιευτήρα και τον συνδετήριο δρόμο Γλαύκης – Ναμάτων – Πλασιάς αλλά και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο, ενώ παρέπεμψε σε εκτιμήσεις των ίδιων των αγροτών που δηλώνουν ότι η αγροτική οδοποιία βελτιώθηκε αισθητά κατά την πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής.

Ακόμη, ανακοίνωσε την επιδιόρθωση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Γλαύκης – Πλατυκάμπου κι άλλων δρόμων της Γλαύκης, την δημιουργία του εργοστασίου επεξεργασίας αχύρου, την επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, περισσότερο πράσινο και αναβάθμιση των κτιρίων και του εξοπλισμού καθαριότητας.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ