ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το μήνυμα που έστειλε ο Αστ. Ροντούλης από τα Πλατανούλια

Πολύ συγκινητική ήταν η ομιλία του Στέλιου Ροντούλη στα Πλατανούλια. Ο υποψήφιος δήμαρχος , που διατηρεί στην περιοχή ένα ευρύ δίκτυο επαφών και διαπροσωπικών σχέσεων, από την εποχή ακόμη που ήταν βουλευτής Λάρισας , μίλησε μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πυκνό  ακροατήριο, που δεν έπαυε να τον χειροκροτεί

καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του.

Ο κ. Ροντούλης , αφού αναφέρθηκε συνοπτικά στον προγραμματικό σχεδιασμό της Παράταξής  του  για το δημοτικό διαμέρισμα Δένδρων- Αγ. Σοφίας- Πλατανουλίων , τόνισε την εγκατάλειψη που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου και συγκεκριμένα ανέφερε ως παράδειγμα την πλήρη εγκατάλειψη της Αγίας Σοφίας : ” Η Αγία Σοφία είναι σαν να μην υπάρχει στον χάρτη του Δήμου.Φίδια και χόρτα , κυριολεκτικά έχουν οδηγήσει τους κατοίκους σε απόγνωση.

Καλούμε τους υπευθύνους να σεβαστούν την ισοτιμία των δημοτών και να πράξουν τα δέοντα στην Αγία Σοφία,  γιατί και εκεί ζουν οικογένειες με μικρά παιδιά που πρέπει να τυγχάνουν του απόλυτου σεβασμού μας”.

Στη συνέχεια   ο κ. Ροντούλης επισήμανε τον κίνδυνο που διατρέχει ο υδροφόρος ορίζοντας του Τυρνάβου από έργα αποθήκευσης νερού στον ορεινό όγκο της Ελασσόνας.Χαρακτηριστικά είπε:  “Πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την επάρκεια του νερού στον τόπο μας. Κάθε έργο αποθήκευσης νερού που γίνεται στην περιοχή της ορεινής Ελασσόνας,  μειώνει τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα του Τυρνάβου. Γι’ αυτό εμείς , εάν είμαστε η νέα δημοτική αρχή , θα διεκδικήσουμε ισοδύναμα με της  Ελασσόνας  έργα αποταμίευσης νερού στην περιοχή του Τυρνάβου . Ας  προνοήσουμε , για να έχουμε.Το χρωστάμε στους αγρότες μας και στις επόμενες γενιές Τυρναβιτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ