ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗ ΔΑΚΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της παράταξης

Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν.Λάρισας, ευχαριστεί τους συναδέλφους που με την ψήφο τους την ανέδειξαν για μία ακόμα φορά πρώτη δύναμη στις πρόσφατες εκλογές για την εκλογή αντιπροσώπων για το 19ο  Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Το υπερδιπλάσιο ποσοστό που συγκέντρωσε η παράταξή μας  έναντι του δεύτερου  (42,35% έναντι  20,79% των ΣΥΝΕΚ) καταδεικνύει την τεράστια εμπιστοσύνη που δείχνει ο κλάδος στη ΔΑΚΕ και στα στελέχη της.

Θα είμαστε πάντα ακηδεμόνευτοι συνδικαλιστικά  ,δίπλα στο συνάδελφο για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων του αλλά και απέναντι σε όποιον τα αμφισβητήσει.

Δεσμευόμαστε πως η παρουσία των εκλεγμένων συνέδρων της ΔΑΚΕ ν.Λάρισας στο 19ο  Συνέδριο θα είναι ρεαλιστική και μαχητική, ώστε με  διάλογο ,συναίνεση και συνεργασία  να προκύψει το πλαίσιο στο οποίο θα πορευθεί ο πολύπαθος κλάδος μας την επόμενη διετία.

Καταγγέλλουμε δε τις υπόλοιπες παρατάξεις  για την πρωτοφανή προσπάθεια απαξίωσης της εκλογικής διαδικασίας της 16 Μαΐου .

Επέδειξαν χαρακτηριστική αδιαφορία για την στελέχωση των εφορευτικών επιτροπών έως και την τελευταία στιγμή ενώ ήταν ελάχιστη η συνδρομή τους σε οργανωτικά και γραφειοκρατικά θέματα.

Όλοι οφείλουμε να τιμάμε τους θεσμικούς μας ρόλους αλλά και την ίδια μας την ΕΛΜΕ.

Από την ΔΑΚΕ εκλέγονται οι: Κοντσιώτης Κώστας, Τζιατζιάς Μιχάλης, Καρκαλής Νίκος, Παναγιώτου Νίκος, Μαλάκος Σταμάτης και Φούντας Θανάσης (αναπληρωματικοί  οι   Ζέρβας Νίκος,Πατση  Ντίνα και Κασσίδα  Ασπασία )

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ