ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Διεξήχθη το Σάββατο με επιτυχία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Λάρισας η ετήσια τακτική συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συζητήθηκαν εκτενώς τρέχοντα θέματα, εκφράστηκαν προβληματισμοί και προτάσεις, ενώ τόσο ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. όσο και ο Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας απάντησαν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων που άπτονταν οικονομικού και θεσμικού ενδιαφέροντος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Α/Δ κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας, ο Ειδικός Γραμματέας επί οικονομικών θεμάτων της Ομοσπονδίας Α/Δ κ. Κων/νος Πλατιάς, ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας- αρμόδιος σε θέματα προστασίας του πολίτη κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας- αναπληρωτής τομεάρχης παιδείας & θρησκευμάτων κ. Χρήστος Κέλλας, ο αρμόδιος για θέματα προστασίας του πολίτη- μέλος γραμματείας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Μιχάλης Τολίκας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Βασίλειος Καραπιπέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Α/Δ κος. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Α/Υ Θεόδωρος Κολιοπάνος, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ.Ν. Λάρισας κ. Ιωάννης Θελούρας, ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Μαγνησίας κ. Ανάργυρος Δίχτας, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Καρδίτσας κ. Σωκράτης Μαυρογεώργος, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας κ. Θεόδωρος Χρυσόμαλλος και πλήθος μελών της Ενωσης από όλη τη Θεσσαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ