ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους/-σσες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Η επιλογή πολλών δεκάδων συνάδελφων/ισσων να στηρίξουν με την θετική τους ψήφο την πρόταση και τη δράση της  Αγωνιστικής Παρέμβασης είναι μια πολύτιμη παρακαταθήκη.

Σε μια εποχή απάθειας, απόσυρσης και πολιτικής σύγχυσης, η παράταξή μας έδωσε ένα σαφές αγωνιστικό πρόταγμα  εναλλακτικής λύσης μέσα από τις παρεμβάσεις μας στα σχολεία και  τις τοποθετήσεις μας στις συνελεύσεις.  Διατυπώσαμε μια συγκεκριμένη κριτική στις αλλαγές που προωθούνται στην Εκπαίδευση όλα τα τελευταία χρόνια και  τη λειτουργία  της Ομοσπονδίας, και καταθέσαμε  ένα άλλο  σχέδιο για μια διαφορετική πορεία  σε μια περίοδο που εντείνεται η εποπτεία της χώρας από την ΕΕ, η αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική συνεχίζονται και η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ( ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ) έχει οδηγήσει τον κλάδο στην απραξία και την αδράνεια.

Το δίλημμα στο Συνέδριο  είναι καθαρό: ΟΛΜΕ στον κλοιό του κυβερνητικού και κομματικού συνδικαλισμού που πάει να τη μετατρέψει σε οργάνωση τύπου ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, συμβιβασμένη και  υποταγμένη ή ΟΛΜΕ πραγματικό σωματείο, όργανο πάλης,  όπλο στα χέρια των εκπαιδευτικών και των αγώνων τους;

Από την παράταξη εκλέγονται οι  Δ.Παπαδόπουλος,  Δ.Κοντελές και Π.Ρεμπάπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ