Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ “ΜΙΛΑΕΙ” ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Ο δήμαρχος τόνισε την άψογη συνεργασία του με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χρ. Τασιούλα

Ο  Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχώσης Παναγιώτης και εκ νέου υποψήφιος μίλησε σε συγκέντρωση που έγινε στα Δένδρα δίνοντας έμφαση στα έργα που έχουν υλοποιηθεί ή είναι στο στάδιο της υλοποίησης που αφορούν τον οικισμό των Δένδρων.

Μεταξύ άλλων ανέφερε την κατασκευή του κοινοτικού καταστήματος- Κ.Α.Π.Η. που έγινε στην πλατεία των Δένδρων, που πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, έρχεται να υποστηρίξει και να καλύψει βασικές κοινωνικές και πολιτιστικές ανάγκες του οικισμού.

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε το μεγάλο αγώνα που έδωσε ο ίδιος και με την πολύτιμη συνεργασία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δένδρων κ. Χρήστου Τασιούλα, προκειμένου να δοθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η χρήση γης που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση του εν λόγω καταστήματος.

Επίσης ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο κ. Κουλιό Κωνσταντίνο για την εκπόνηση της μελέτης του κτιρίου, η οποία έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτέλεση του έργου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εγκατάσταση παιδικής χαράς στο χώρο δίπλα από το κοινοτικό κατάστημα στα πλαίσια του προγράμματος Φιλόδημος, η οποία θα υλοποιηθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθώς η διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην κατασκευή πεζοδρομίου και δικτύου ηλεκτροφωτισμού μεταξύ της εθνικής οδού Λαρίσης-Τυρνάβου και του οικισμού των Δένδρων έργο το οποίο γίνεται με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έργο απαραίτητο, που ήταν αίτημα πολλών ετών από τους κατοίκους των Δένδρων, το οποίο θα καταστήσει ασφαλή την προσέγγιση των κατοίκων του οικισμού με την εθνική οδό, καθώς τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά ατυχήματα με τραυματισμούς και θύματα στο δρόμο αυτό. Ήδη ο εργολάβος έχει κάνει την σχετική προετοιμασία και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το έργο θα πραγματοποιηθεί.

Επίσης μίλησε για την αντικατάσταση του τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης από τη γεώτρηση έως τον υδατόπυργο, έργο που θα γίνει στα πλαίσια του Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.

Τέλος ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Τασιούλα για την άψογη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ τους, όπως αποτυπώθηκε από τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί και τα άλλα που είναι στο στάδιο της υλοποίησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ