ΣΕ ΓΕΜΑΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

Για πάνω από μια ώρα οι κάτοικοι του Αργυροπουλίου, σε μια γεμάτη πλατεία και με πολλή προσοχή, άκουγαν τον Δήμαρχο Τυρνάβου και εκ νέου υποψήφιο κ. Παναγιώτη Σαρχώση, να ξεδιπλώνει και να αναφέρει μια σειρά έργων που είτε έχουν υλοποιηθεί, είτε είναι σε διαγωνιστική διαδικασία.

Και πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Τυρνάβου αναφέρθηκε:

Στην κατασκευή του βρεφονηπιακού Σταθμού Αργυροπουλίου και στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων σε σχέση και με το ιδιοκτησιακό της αποθήκης που παραχώρησε ο Συνεταιρισμός στο Δήμο Τυρνάβου προκειμένου να υλοποιηθεί ο βρεφονηπιακός Σταθμός.

Στην αντιμετώπιση με το πιο αποτελεσματικό τρόπο των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 6ης Σεπτεμβρίου 2016, στην περιοχή Λυγαριάς- Αργυροπουλίου με καταστροφικές επιπτώσεις σε σχολικές υποδομές, στο περιφερειακό οδικό δίκτυο και σε ρέματα. Η διαχείριση αυτών των προβλημάτων υπήρξε υποδειγματική και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Στα αντιπλημμυρικά έργα που είναι σε εξέλιξη με πιο σημαντικό τον καθαρισμό και βελτίωση της αντιπλημμυρικής τάφρου στα βόρεια του χωριού, καλύπτοντας μια σημαντική ανάγκη αντιπλημμυρικής θωράκισης του χωριού, γεγονός που συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια έλλειψης ενεργειών και επεμβάσεων.

Στις επεμβάσεις, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο και τον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αργυροπουλίου, σε μια λογική αναβάθμιση των χώρων άθλησης.

Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου από τον κεντρικό άξονα προς τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αργυροπουλίου (συσκευαστήριο – διαλογητήριο).

Στην εξασφάλιση των 300.000 ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών για την εκπόνηση μελέτης για τη διαχείριση του χειμάρου «Καναρά».

Τέλος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί  σε όλο το Δήμο Τυρνάβου και σε όσα βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ