ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΚΑΜΠΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

Παρουσία πλήθος κόσμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε το βράδυ της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας στέλνοντας μήνυμα νίκης από το θεσσαλικό κάμπο, ενώ σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα την πολιτική συγκέντρωση άνοιξε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρος Παπαγεωργίου,

ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στην απώλεια του στελέχους της Αριστεράς Μάνθου Σαρρή.

«Γεμίσατε την πραγματική πλατεία της Λάρισας, όχι την ιμιτασιόν και στέλνετε μήνυμα νίκης την Κυριακή. Ο κάμπος σήμερα ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία μετά την παρουσία σας εδώ για το ποιος θα γελά και ποιος θα κλαίει το βράδυ της Κυριακής», ανέφερε καταχειροκροτούμενος ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας με νόημα πως «ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιος λεηλάτησε τις δυνατότητές του και ποιος χρεοκόπησε τη χώρα, ποιοι είναι αυτοί που ζητούν να ξαναγυρίσουν για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και ποιος τελικά έδωσε τη μεγάλη μάχη για να βγει η χώρα στο ξέφωτο».

Στρέφοντας τα πυρά του κατά της ΝΔ και του προέδρου της ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως «ο κ. Μητσοτάκης ονειρεύεται να συνεχίσει το έργο των απολύσεων και των περικοπών», ενώ τόνισε πως «η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις κατακτήσεις του λαού και όσα κέρδισε με τις θυσίες του» και έκανε ειδική αναφορά σε παροχές υγείας (κατάργηση 5ευρου, στήριξη αδυνάτων, ανασφάλιστων κλπ.), προσθέτοντας μάλιστα πως ««δεν πρόκειται για παροχές, αφού αυτά που δίνει σήμερα η κυβέρνηση είναι οι θυσίες του λαού που επιστρέφονται».

«Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας και τα μέτρα ελάφρυνσης, η ψήφος στη ΝΔ είναι εντολή κατάργησης αυτών των μέτρων», συνέχισε ο κ. Τσίπρας, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα περίπου 900 εκατ. ευρώ που απελευθερώνονται άμεσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης για  επενδύσεις και μεγάλα δημόσια έργα στον αγροτικό τομέα, καθώς και σε αρδευτικά έργα στη Θεσσαλία ύψους 71 εκ. ευρώ που θα υποστηρίξουν την αγροτική παραγωγή.

«Πολίτες της Λάρισας γεμίσατε την πλατεία που βγάζει πρωθυπουργό, μην τους χαρίσετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας», κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο κ. Τσίπρας, που ζήτησε στήριξη της κυβέρνησης στο Ευρωκοινοβούλιο και τις εθνικές εκλογές προκειμένου να συνεχίσει το έργο της στη μετά μνημονίων εποχή.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ