ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ

Η δέσμευση του Αστ. Ροντούλη από το Βρυότοπο

Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο,  έγινε στον Βρυότοπο η ομιλία του υπ. Δημάρχου της Δράσης Πολιτών,  κ. Στέλιου Ροντούλη.

Ο κ. Ροντούλης, αφού στηλίτευσε τη χρόνια εγκατάλειψη του Βρυοτόπου και ανέλυσε διεξοδικά τη δική του οπτική για τις βασικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον Βρυότοπο (καθαρισμός του κεντρικού αύλακα , ώστε οι παραγωγοί να έχουν επάρκεια αρδευτικού νερού, ευπρεπισμός του αύλειου χώρου του παλιού Δημοτικού Σχολείου και αποκατάσταση της αθλητικής υποδομής εντός αυτού , συχνός  καθαρισμός των πάρκων και ευπρεπισμός του Κοιμητηρίου) , έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη νόμιμη και ασφαλή λειτουργία των Παιδικών Χαρών , τονίζοντας τα ακόλουθα :

“Ο Βρυότοπος για χρόνια γνώρισε τον μαρασμό και την εγκατάλειψη. Χτυπητή απόδειξη η κατάσταση που επικρατεί  στις Παιδικές του Χαρές , μια κατάσταση που προσβάλλει τις οικογένειες των Βρυοτοπιτών και κρύβει κινδύνους για τα μικρά παιδιά.

Η κατάσταση αυτή δεν θα συνεχιστεί με τη Δράση Πολιτών στο τιμόνι του Δήμου Τυρνάβου. Αταλάντευτη δέσμευσή μας είναι να αποκτήσουν , σε όλη την έκταση του Δήμου , οι μικροί Τυρναβίτες ασφαλείς και λειτουργικές Παιδικές Χαρές , που θα είναι πραγματικοί Παιδότοποι και όχι χωματερές. Συγκεκριμένα δε για τον Βρυότοπο , οι οικογένειες θα έχουν προς χρήση δύο Παιδικές Χαρές ,που θα διαθέτουν δάπεδο ασφαλείας και θα πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας τους “.

ΒΙΝΤΕΟ

Εν τω μεταξύ ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών έχει αναρτήσει βίντεο για την κατάσταση των παιδικών χαρών στο δήμο Τυρνάβου. Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο yutube.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ