ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ – ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Δεσμεύσεις του υποψηφίου δημάρχου Ελασσόνας Ν. Γάτσα στις επισκέψεις του Λιβάδι, Τσαριτσάνη και Βερδικούσια

Στο Λιβάδι, την Τσαριτσάνη και τη Βερδικούσια βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας με υποψηφίους του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης”.

Τον κ. Γάτσα καλωσόρισε στο Λιβάδι ο εκπαιδευτικός Κώστας Καψάλης, στην Τσαριτσάνη οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κλεοπάτρα Μητσιμπόνα-Οικονομίδου και Μιλτιάδης Βαρσάμης, στη Βερδικούσια ο υποψήφιος πρόεδρος της κοινότητας Κων/νος Ιγγλέζος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο στρατηγικό σχέδιο του συνδυασμού για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Γάτσας ανέπτυξε συνοπτικά τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, εστιάζοντας στο πρόγραμμα αποκέντρωσης δομών και υπηρεσιών. Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε επίσης τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, την άρση της απομόνωσης και τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Μεταξύ άλλων σημείωσε: “Χτίζουμε μία σχέση εμπιστοσύνης και εγγύτητας με τον πολίτη.  Προωθούμε άμεσα την επαναλειτουργία των δημαρχείων στις δημοτικές ενότητες – Παρουσία του δημάρχου δύο ημέρες το μήνα εκ περιτροπής – Οργάνωση γραφείων-μιας-στάσης – Λειτουργική διασύνδεση όλων των τμημάτων του δήμου με τα γραφεία-μιας-στάσης – Μόνιμα τεχνικά συνεργεία σε 3 γεωγραφικούς τομείς (βόρειο, κεντρικό, νότιο) – Κοινές συνεδριάσεις δημάρχου – αντιδημάρχων – τοπικών συμβουλίων μία φορά το μήνα – Διαφάνεια & Εμπιστοσύνη – Πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία και τις αποφάσεις του Δήμου για κάθε δαπάνη – Ηλεκτρονικές συναλλαγές με το Δήμο – Αξιοποίηση ηλεκτρονικών εφαρμογών – Ανίχνευση αιτήματος – διεκπεραίωσης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ