ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΗΣ: ΈΜΑΘΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ο Στέλιος Σπανογιανης  είναι κάτοικος Τυρνάβου , παντρεμένος με την  Γεωργία Καραγουγα και είναι πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε μηχανικός έργων υποδομής αλλά ασχολείται κατά κύριο επάγγελμα με την κτηνοτροφία. Είναι ενεργός συνδυκαλιστης στην περιοχή και πρόσφατα προτιμήθηκε στις εκλογές του κτηνοτροφικού συλλόγου

από την πλειοψηφία των ψηφοφόρων και πήρε 146 από 163 ψήφους. Διετέλεσε γραμματέας τής Δημτο Τυρνάβου ΝΔ αλλά και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ από το 2012 έως το 2016.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση εμπλέκεται πρώτη φορά ενεργά στο πλευρό του Στέλιου Ροντουλη.

Ο λόγος όπως δηλώνει είναι ξεκάθαρος:

“Στηρίζω πάντα τους άξιους και τους αγωνιστές.. Ο Στέλιος Ροντουλης είναι ένας πολιτικός γεννημένος από τά σπλάχνα της κοινωνίας. .. είναι άξιος γιατί αγαπά τον τόπο του και αγωνιστής γιατι αγωνίζεται πάντα για το καλύτερο….. Πέντε ολόκληρα χρόνια στην αντιπολίτευση απέδειξε με τον πιο εμβληματικό τρόπο τί σημαίνει νά εκτιμήσεις την απόφαση των πολιτών και νά εργαστείς για τον ρόλο που σέ διέταξε ο λαός. Σε αυτά τά πέντε χρόνια ο κόσμος σε όλο τον δήμο Τυρνάβου ψιθυρίζει το όνομα Ροντουλης… και τώρα ήρθε η στιγμή να το βροντοφωναξει στην κάλπη την Κυριακή …

Όσο για μένα ο κόσμος με γνωρίζει για την αγωνιστικότητα μου, για το πάθος μου, για τις αξίες μου, για τίς ικανότητες μου για την αγάπη που έχω για τον τόπο μου αλλά και για την αναγνωρισιμότητα του χαρακτήρα μου από φίλους και εχθρούς.

Σας καλώ όλους την Κυριακή να εμπιστευτείτε την επιλογή μου στο πλευρό του Στέλιου Ροντουλη και να ψηφίσετε μαζικά την δημοτική παράταξη τής αλλαγής και της αναγέννησης, την δημοτική παράταξη που ενώνει κομματικές αποχρώσεις και συνθέτει ανθρώπους, την δημοτική παράταξη που γεννήθηκε από τά σπλάχνα της κοινωνίας του δήμου Τυρνάβου για να εκφράσει όλους τους δημότες του Δήμου Τυρνάβου… Στηρίξτε όλοι τόν καλύτερο και τόν πιο ικανό.. Δώστε την ευκαιρία στον Τύρναβο νά αλλάξει…Ψηφιστε Δράση Πολιτών Ψηφιστε Στέλιο Ροντούλη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ