ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΧΑΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΡΧΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

Η συμμετοχή μου στη τοπική αυτοδιοίκηση από το 2014 ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση και εκ νέου υποψηφίου, ξεπερνά κομματικές , πολιτικές αγκυλωμένες ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των πολιτών, τα οποία στηρίζω όλα αυτά τα χρόνια

με καθαρό λόγο, εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η ενασχόληση των νέων με τα κοινά ήταν η αφετηρία μου και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου ήταν τα εφόδια για να βοηθήσω μέσα από τη ματιά των νέων για την αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας.

Η Δημοτική Παράταξη Συν Πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκε σκληρά και επίμονα αποδεικνύοντας ότι η αρχή για να αλλάξει ο Δήμος Τυρνάβου έχει γίνει. Και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο το αποτέλεσμα διότι η Συν Πολιτεία πλαισιώνεται από ανθρώπους με όραμα , επιμονή , δημιουργικότητα και ακέραιους χαρακτήρες.

Και πως να μην υπάρχουν άλλωστε, όταν ο επικεφαλής και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης, συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά τα χρόνια συμπορεύτηκα με ανθρώπους με αξίες και μέσα από τη συνεργασία και δουλειά χωρίς σκοπιμότητες και μακριά από τακτικές του παρελθόντος , βγάλαμε τον Δήμο Τυρνάβου από το λήθαργο και τον οδηγούμε μέσα από έργα που έχουν γίνει αλλά και αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε ένα δήμο με αειφόρο σχεδίαση , σύμφωνα με τις αρχές της κοινωνικής, οικονομικής και οικολογικής βιωσιμότητας.

Φέρνοντας στο νου τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη “…μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει τη ψυχή και να σώσει τον κόσμο”, ζητώ τη στήριξη σας εκ νέου ώστε ή Συν Πολιτεία και ο Παναγιώτης Σαρχώσης, να εξακολουθήσουν, να οδηγούν το δήμο με ασφάλεια, συνέπεια και σταθερότητα στο αύριο που του αξίζει.

Το μέλλον μας ανήκει.

Το μέλλον μας ενώνει….

Με εκτίμηση

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Σαρχώση

Τάχας Βασίλειος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ