ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΤΟΠΟΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ (βιντεο)

Η ΣυνΠολιτεία για το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου

Όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης στάθηκε δίπλα στον πολίτη.
Με όραμα την κοινωνική ανάπτυξη με πρόγραμμα και οργάνωση δημιουργεί το μέλλον του τόπου.
Πρώτα απ΄ όλα η έμπρακτη συμπαράσταση στους Δημότες που χρειάζονται βοήθεια.

Καταγράφηκαν οι πολίτες που έχουν ανάγκες και κυρίως όσοι επλήγησαν από την κρίση και μέσω προγραμμάτων διανέμεται βοήθεια από ένα οργανωμένο κοινωνικό παντοπωλείο. Δημιουργήθηκαν  δύο κέντρα κοινότητας ως σημασία αναφοράς για την υποδοχή, την εξυπηρέτηση και τη διασύνδεση των πολιτών  με όλες τις κοινωνικές δομές τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στη περιοχή.

Αναβαθμίστηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας την τρίτη ηλικία.

Αναβαθμίστηκαν όλοι οι παιδικοί σταθμοί και δεν έμεινε κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών.

Υποστηρίχθηκαν με κάθε μέσο όλοι οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, Αθλητικού, Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού περιεχομένου. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις στις υποδομές που χρησιμοποιούνται ώστε να υποστηρίζονται όλες οι εκδηλώσεις και οι διοργανώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Στηρίχθηκαν νέες διοργανώσεις και πρωταθλήματα όπως αυτό του ποδηλάτου. Δημιουργήθηκαν θεσμοί. Μέρες γιορτής και πολιτιστικά γεγονότα συνδεδεμένα με την παραγωγή όπως η Γιορτή Αχλαδιού (Πλατανούλια), η Γιορτή  Ανθοκομίας (Αμπελώνα) και η Αγροκτινοτροφική Γιορτή(Αργυροπούλι). Με την ποιοτική αναβάθμιση τους η Γιορτή Κρασιού στον Αμπελώνα το Καρναβάλι-Μπουρανί στον Τύρναβο απόκτησαν πανελλαδική αναγνώριση, μεγάλη επισκεψιμότητα και αναδείχτηκε η τοπική ιδιοπροστασία και την ντόπια παραγωγή.

Τέλος αφού εξοπλίστηκε το Δημοτικό Θέατρο με τον καλύτερο εξοπλισμό γίνονται από το 2017 δωρεάν κινηματογραφικές προβολές στην  πόλη του Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ