ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο 58ΧΡΟΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Π. ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ 4 ΠΑΙΔΙΩΝ

Εφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο 58χρονος δάσκαλος και διευθυντής του 37ου δημοτικού σχολείου Λάρισας, Παύλος Γκουνέλος ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με ασθένεια το τελευταίο διάστημα.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίη στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον κάδο του όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός έχοντας αναπτύξει συνδικαλιστική και πολιτική δράση μέσα από το σύλλογο εκπαιδευτικών α/βαθμιας αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τα 4 παιδιά τους ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την παρασκευή 24/5 στις 12 μ. στην εκκλησία του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός ακόμη στελέχους του, του 58χρονου δασκάλου Παύλου Γκουνέλα, ο οποίος έχασε το πρωί τη μάχη που με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής έδινε με την επάρατη νόσο.

Ο σύντροφος Παύλος υπήρξε για χρόνια μάχιμος συνδικαλιστής, μέλος της διοίκησης του συλλόγου δασκάλων Λάρισας και επανειλημμένα εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της παράταξης που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον συνδικαλιστικό του τομέα, καθώς και μέλος του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Ο Παύλος Γκουνέλας διετέλεσε διευθυντής στα 27ο και 37ο Δημοτικά Σχολεία Λάρισας.

Αφήνει πίσω την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

Η μνήμη σου θα μείνει πάντα ζωντανή ανάμεσα στους συντρόφους που θα σε αποχαιρετήσουν αύριο, Παύλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ