ΤΡΕΝΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΙΧ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Άγιο είχε ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ που το μεσημέρι της Πέμπτης έπεσε θύμα ατυχήματος, όταν το όχημά του παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, ενώ ο ίδιος κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών έχοντας λίγες αμυχές.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σε φυλασσόμενη διάβαση του ΟΣΕ στην περιοχή της οδού Βόλου (πίσω από τα μπόουλινγκ), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες ο ηλικιωμένος οδηγός επιχείρησε να περάσει από τις κατεβασμένες μπάρες με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παρασυρθεί από διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα-Βόλος.

Για καλή τύχη του οδηγού, ηλικίας περίπου 70 ετών, το τρένο παρέσυρε το ΙΧ από την πλευρά του συνοδηγού, ενώ ο ίδιος κατάφερε να βγει από το όχημα με λίγες αμυχές.

Επιτόπου έσπευσαν άμεσα αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής που προχώρησαν σε καθαρισμό του οδοστρώματος, ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε για προληπτικούς κυρίως λόγους στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ