ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΑΣ

Ο αντιδήμαρχος μιλά για την υποψηφιότητά του, το έργο του και την επόμενη μέρα

Όταν αποφάσισα, πριν πέντε χρόνια να θέσω την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος, είχα στόχο να κάνουμε το τόπο μας, τον Αμπελώνα, ένα τόπο καλύτερο πρώτα από όλα για τα παιδιά μας, ένα τόπο καθαρό, ασφαλή και ανθρώπινο.

Είμαι και εγώ γέννημα θρέμα Αμπελωνίτης και μέλημα μου είναι να γίνεται ο Αμπελώνας ολοένα και καλύτερος, ένας τόπος με ανάπτυξη και πρόοδο.

Μετά από πέντε σχεδόν χρόνια από τα οποία τα δυόμιση στη θέση του Αντιδημάρχου, έχω νιώσει και αφουγκραστεί τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μου, έχω συζητήσει μαζί τους μιας και ανήκω σε εκείνη την γενιά που το πρόβλημα του συμπολίτη σου ήταν υπόθεση όλων.

Η υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό Συν Πολιτεία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Σαρχώση, με βρίσκει έτοιμο να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Αμπελώνα μας, πέρα από κάθε είδος ιδεολογική και προσωπική φιλοδοξία, μα με μοναδικό προσωπικό στόχο το συμφέρον του τόπου μας και των συμπολιτών μου, έναν στόχο που θα υποστηρίξω με αξιοπρέπεια, ζήλο και ειλικρίνεια.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για ακόμα μια φορά στο συνδυασμό Συν Πολιτεία του Παναγιώτη Σαρχώση, γιατί έχετε δεί και γνωρίζετε πως είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του τόπου μας και πως θα εργαστούμε όλοι μαζί για να τις πραγματοποιήσουμε. Μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν ισχυρό στο μέλλον Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ