ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΗ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η ενασχόληση της Ελένης Αναστασοπούλου με τα κοινά, απορρέει  από την ιδεολογική της τοποθέτηση και την άποψη που έχει και στηρίζει για την έννοια του ενεργούς πολιτικού όντος και την ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά.

Με την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος, δεν αναζητά κοινωνική αναγνώριση αφού η αναγνώριση ήρθε με την μέχρι τώρα πορεία της. Με τις σπουδές της, την επαγγελματική συνέπεια και το επιστημονικό της υπόβαθρο ανέβηκε στις πιο υψηλές θέσεις της εκπαίδευσης υπηρετώντας ως Σχολική Σύμβουλος και ως Περιφερειακή Δ/ντρια Εκ/σης. Δεν αναζητά  επίσης κοινωνική καταξίωση δια μέσου της υποψηφιότητας αφού στο παρελθόν διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης. Δεν επιδιώκει ούτε προσωπική ούτε και οικογενειακή «τακτοποίηση» αφού τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους βολέματα.

Γέννημα θρέμμα  Αργυροπουλίου, έκανε τις δευτεροβάθμιες σπουδές της στον Τύρναβο, όπου και συνέχισε την ζωή της μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές. Παντρεμένη με τον Κώστα Μίχη, Πολ. Μηχανικό, και αντιδήμαρχο Τυρνάβου σε δύσκολα χρόνια για την Αυτοδιοίκηση, τότε που περίσσευε το όραμα και ήταν πενιχρά τα οικονομικά των Δήμων. Έχουν δυο κόρες, την Μένια, Αρχιτεκτόνισσα και την Χριστίνα, Πολ Μηχανικό.

Η Ελένη Αναστασοπούλου με τρία μεταπτυχιακά, τρεις ξένες γλώσσες, μετεκπαίδευση και ετήσιες εξειδικεύσεις, παρουσία σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά, σχεδόν όλα παράλληλα με την εργασία και την ανατροφή των παιδιών της, μετά από 20 σχεδόν χρόνια στην τάξη, όπως ήταν αναμενόμενο  κατέκτησε τις υψηλότερες και απαιτητικότερες θέσεις ευθύνης  στην εκπαίδευση. Μέσα σε όλα αυτά βρήκε χρόνο  να συγγράψει και να εκδώσει βιβλία παιδαγωγικού και λογοτεχνικού περιεχομένου.

Αυτά δεν την απομάκρυναν από την επαφή με τους ανθρώπους του τόπου της  γι αυτό και είναι  ιδιαίτερα αγαπητή. Ενεργή πολίτης με συμμετοχή στα κοινά, σε συλλόγους και στην αυτοδιοίκηση. Στην παρούσα συγκυρία, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την συνΠολιτεία και επικεφαλής τον Παναγιώτη Σαρχώση, θέτει την συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση  στην κρίση και στην διάθεση των συμπολιτών μας. Πολιτεύεται με βάση πολιτικές θέσεις και  με τη στοχευμένη αρθρογραφία της  στα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά όπου περιγράφει τις απόψεις της για την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

Η εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπο του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Παναγιώτη Σαρχώση, ανθρώπου συγκροτημένου, με πολιτική αξιοπρέπεια, με βαθιά συνέπεια και γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης και σοβαρό έργο σ’ εξέλιξη την έκανε να συμπορευτεί μαζί του.  Επιπλέον το πολιτικό ήθος και ο πολιτισμός των συνυποψηφίων της, το κοινό  όραμα και ο  αξιακός κώδικας την συνέδεσε στο ίδιο άρμα.

Πιστεύει ότι ο Παναγιώτης Σαρχώσης δικαιούται την συνέχεια της θητείας του καθώς  ο σοβαρός σχεδιασμός και προγραμματισμός για το μέλλον και τα πολλά έργα σε εξέλιξη πρέπει να ολοκληρωθούν όπως τα προγραμμάτισε η δημοτική αρχή  για το καλό του τόπου.

Προσδοκά  ότι οι συμπολίτες μας θα εκτιμήσουν το έργο και την σοβαρή παρουσία και θα εμπιστευθούν την διοίκηση του δήμου εκ νέου στα χέρια του και στην παράταξη της συνΠολιτείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ