ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 35ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ενώπιον του εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και των επικίνδυνων σωματικών βλαβών οδηγείται σήμερα 35χρονος μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας που δέχθηκε επίθεση από το φερόμενο ως δράστη με σκοπό το βιασμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή του ΟΣΕ, όταν 22χρονη δέχθηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας της, ωστόσο αντιστάθηκε και καλώντας σε βοήθεια κατάφερε να τραυματίσει το δράστη που τράπηκε σε φυγή.

Η νεαρή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ ο 35χρονος εντοπίστηκε τελικά στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου μετέβη για την παροχή ιατρικής βοήθειας εξαιτίας των τραυμάτων που του είχε προκαλέσει, για να συλληφθεί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και κρατήθηκε προσωρινά αφού ζήτησε σχετική προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, αλλά και να εξεταστεί από γιατρούς ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η δράση του εξετάζεται καθώς φέρεται ως εμπλεκόμενος και σε δεύτερη περίπτωση επίθεσης σε βάρος γυναίκας που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες και πάλι στη Λάρισα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ