Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΙΚΗ

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια αίσθηση ισχυρής, αυτοδύναμης νίκης, παντού στο δήμο μας. Ωστόσο, αυτό το κλίμα απομένει να εκφραστεί στην κάλπη. Στόχος μας είναι η ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία που έχει συστρατευτεί στο «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» να αποτυπωθεί στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου», δήλωσε ο Θανάσης Νασιακόπουλος

κατά την έξοδό του από εκλογικά κέντρα  του Δήμου Κιλελέρ τα οποία  επισκέφθηκε.

Ο ίδιος είχει θέσει, άλλωστε, στόχο «μια νίκη που θα γράψει ιστορία (όσον αφορά το εκλογικό ποσοστό αλλά και τη διαφορά από τον δεύτερο) για μια 4ετία που θα γράψει ιστορία» (όσον αφορά το έργο του δήμου, τις νέες υπηρεσίες και τις νέες μειώσεις τελών προς τους δημότες).

Ψηφοδέλτιο, πρόγραμμα, αξιοπιστία: τα κλειδιά της αυτοδύναμης νίκης

«Πριν ακόμη αρχίσει η προεκλογική περίοδος, ο Θανάσης Νασιακόπουλος θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί των εκλογών. Στην προεκλογική περίοδο, κατά κοινή ομολογία, το προβάδισμά του διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο και πλέον στον δήμο Κιλελέρ όλοι τον θεωρούν βέβαιο νικητή και ποικίλουν μόνο οι εκτιμήσεις για το ποσοστό του, όπως βεβαίως και τα ποσοστά των άλλων συνδυασμών».

Με τις φράσεις αυτές στενός συνεργάτης του δημάρχου αποτυπώνει το κλίμα στον Δήμο Κιλελέρ. Όπως εξηγεί, «στον ενωτικό συνδυασμό «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» εκτιμάμε ότι τρία είναι τα «κλειδιά» που θα δώσουν σε λίγες ώρες την αυτοδύναμη νίκη:

-Το ψηφοδέλτιο, το κατά κοινή παραδοχή, ισχυρότερο ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε ποτέ στο δήμο Κιλελέρ και μάλιστα «χωρίς να τάξω τίποτα σε κανένα», όπως έλεγε χαρακτηριστικά στις ομιλίες του ο Θανάσης Νασιακόπουλος. Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι υπάρχουν περιοχές που άλλοι συνδυασμοί δεν έχουν καν υποψήφιους ή έχουν μεταφερόμενους υποψήφιους από άλλες δημοτικές ενότητες, τότε το προβάδισμα του «ΝΕΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ» γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

-Η αξιοπιστία. «Στην πρώτη θητεία μας, πετύχαμε, υλοποιήσαμε πολλά περισσότερα απ’ όσα είχαμε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα του 2014. Μ’ αυτή τη λογική πορευόμαστε και σήμερα. Δεν θ’ ακούσετε από μένα τίποτα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε στη νέα θητεία», τόνιζε στις ομιλίες του ο δήμαρχος Κιλελέρ.

-Το πρόγραμμα. «Το πρόγραμμά μας είναι το μοναδικό οραματικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό. Είναι πρόγραμμα που προέκυψε με την ενεργό συμμετοχή των δημοτών, με βάση τα θέλω και τις ανάγκες τους σε κάθε κωμόπολη και χωριό. Είναι κοστολογημένο και περιλαμβάνει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα καθώς και σαφή αναφορά από πού προέρχονται οι πόροι για τις πρωτοβουλίες και τα έργα. Το κυριότερο: η υλοποίησή του αρχίζει την πρώτη ημέρα της νέας θητείας» έλεγε ο Θανάσης Νασιακόπουλος.

 «Η νίκη είναι του Δήμου Κιλελέρ, της ενότητας και της προοπτικής του»

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος, κατέληξε ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου, εμμένει στο θετικό προγραμματικό λόγο και δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πως «το ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» έρχεται να ενώσει και να προσθέσει δυνάμεις «ώστε όλοι μαζί να πολλαπλασιάσουμε τα οφέλη για τον τόπο μας και κάθε οικογένεια». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έκλεινε κάθε ομιλία του με την επωδό, «η νέα ισχυρή νίκη του ενωτικού συνδυασμού μας «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» θα είναι νίκη όλων των δημοτών. Θα είναι νίκη της ενότητας, της δημιουργίας, της προκοπής. Θα είναι νίκη του ίδιου του Δήμου Κιλελέρ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ