ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Χαμογελαστή και αισιόδοξη για το αποτέλεσμα έφτασε νωρίς το μεσημέρι στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Μπροστά» Ρένα Καραλαριώτου.

Αμέσως μετά σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η κ. Καραλαριώτου, επισημαίνοντας πως «δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος» κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το συνδυασμό στέλνοντας μήνυμα πολιτικής και δημοτικής αλλαγής τονίζοντας τα εξής:

«Σήμερα ψηφίζουμε για την πόλη που ζούμε, για αυτούς που αγαπάμε. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής και δημοτικής αλλαγής. Για το Δήμο και την Ελλάδα. Θέλουμε τη Λάρισα της Ανάπτυξης, της Ανθρωπιάς και της Καινοτομίας και τη θέλουμε τώρα. Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. Από το πρωί ως το βράδυ. Να μην χαθεί ούτε μια ψήφος. Να πάρουμε την Πόλη πίσω. Από τα συμφέροντα πίσω στους πολίτες. Γιατί ο Δήμος είναι για τους Δημότες. Είναι για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Πάμε μαζί. Πάμε δυνατά. Πάμε για τη Δημοτική και Πολιτική Αλλαγή».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ