ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΓΑΤΣΑΣ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δείτε τί δηλώνουν οι δύο μονομάχοι της επόμενης Κυριακής

Με ποσοστό που αναμένεται να ξεπεράσει το 42% ο νυν δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Ευαγγέλου, κέρδισε τον 1ο γύρο των εκλογών στο δήμο Ελασσόνας και έτσι θα αναμετρηθεί στο 2ο γύρο με τον κ. Νίκο Γάτσα που αναμένεται να συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 35%.

Το ποσοστό του κ. Ευαγγέλου είναι αυξημένο σε σχέση με το 2014 κάτι που ανέφερε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ευαγγέλου τόνισε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις χιλιάδες των πολιτών του δήμου Ελασσόνας για την καθαρή στήριξη τους. Η συντριπτική αύξηση των ψηφοδελτίων μας, σε σχέση με τις εκλογές του 2014, αποδεικνύει την βούληση των πολιτών να συνεχίσουμε το έργο μας.

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε. Καλούμε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν σήμερα, να κρίνουν το έργο που παραδώσαμε και αυτό που έχουμε έτοιμο για την επόμενη θητεία και να μας δώσουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στον Δήμο μας, την αναπτυξιακή πνοή που έχει ανάγκη.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!”

Ο Ν. ΓΑΤΣΑΣ

Σε δήλωσ του υποψηφίου δημάρχου Ν. Γάτσα μετά τα ανεπίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Ελασσόνας τονίζονται τα παρακάτω:

“Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Ελασσόνας ζήτησε αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου μας. Η επόμενη ημέρα στο δήμο καλεί σε συνεργασία τις νέες δημοτικές παρατάξεις. Η απόφαση των πολιτών πρέπει να γίνει σεβαστή και να προχωρήσουμε με σχέδιο, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα στην εφαρμογή ενός αποτελεσματικού μοντέλου συνεργασιών.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας και θέλω να ζητήσω την ευρεία στήριξη των συνδημοτών μας στην εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου.”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ