ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Δήλωση του Χρ. Κέλλα για τη νίκη της ΝΔ και την προκήρυξη εθνικών εκλογών

«Μία νέα μέρα, γεμάτη φως και ελπίδα, ξημέρωσε για την Ελλάδα! Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έγραψαν μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της Δημοκρατίας μας και ξεκίνησαν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η Πατρίδα μας, έπειτα από τα 4,5 χρόνια πικρών εμπειριών της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.

Ευχαριστώ, από βάθους καρδιάς, όλους τους πολίτες, καθέναν και καθεμιά ξεχωριστά, που μας εμπιστεύτηκαν και έδωσαν στην παράταξή μας αυτή την ευρεία και ιστορική νίκη! Το “γαλάζιο” του χάρτη σημαίνει για μας Ελλάδα, εθνική ενότητα και ομοψυχία! Όπως είπε ο Πρόεδρός μας και αυριανός Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνησή μας θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!».

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για το αποτέλεσμα των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και για την προκήρυξη εθνικών εκλογών, προσθέτοντας:

«Από σήμερα αρχίζει η μάχη των εθνικών εκλογών για την τελική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να διορθώσουμε τις αδικίες σε βάρος της μεσαίας τάξης, να στηρίξουμε τους αδύναμους, να επιτύχουμε υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, να αποκαταστήσουμε τη δημόσια ασφάλεια και να επαναφέρουμε τη χώρα μας στη θέση που της αξίζει, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο διεθνές στερέωμα.

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα που έδωσαν, με πρώτο τον Περιφερειάρχη μας, Κώστα Αγοραστό, που θα συνεχίσει να οδηγεί τη Θεσσαλία στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Η ερχόμενη Κυριακή αποτελεί τον τελευταίο ενδιάμεσο σταθμό προς τις εθνικές εκλογές και την επισφράγιση της πολιτικής αλλαγής, που θα σημάνει την έναρξη της εθνικής προσπάθειας, για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! Συνεχίζουμε, όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, στηρίζοντας όλους τους υποψηφίους μας σε κάθε δήμο και κάθε περιφέρεια, για να πάμε τη Λάρισα και την Ελλάδα μπροστά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ