ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Κεντρική ομιλία της υποψήφια δημάρχου την Πέμπτη, 30 Μαϊου, στις 20.30 στην κεντρική πλατεία

“Δεν πρέπει και δεν μπορεί, σε μια Ελλάδα που αλλάζει, σε μια Ελλάδα που έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, η Λάρισα να μείνει πίσω και να χάσει άλλα τέσσερα χρόνια. Η Λάρισα πρέπει να είναι μπροστά από το ρεύμα πολιτικής αλλαγής που σαρώνει όλη την χώρα και όχι παραφωνία”, τονίζει η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων,

Ρένα Καραλαριώτου.

Σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά και με αφορμή την κεντρική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”, την Πέμπτη, 30 Μαϊου 2019, στις 20.30, στην κεντρική πλατεία, η κ.Καραλαριώτου επισημαίνει: “οι πολίτες της Λάρισας μας έδωσαν ένα εξαιρετικά υψηλό εκλογικό ποσοστό. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να απευθυνθούμε και κυρίως να πείσουμε ευρύτερες δυνάμεις. Έχουμε μια μικρή και οριακή διαφορά που μπορεί και πρέπει να ανατραπεί τη δεύτερη Κυριακή. Την πρώτη Κυριακή κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα. Η κυβέρνηση ηττήθηκε. Η περιφέρεια κερδήθηκε. Η διοίκηση Καλογιάννη έχασε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με την πλειοψηφία

Οι πολίτες που δεν ψήφισαν Καλογιάννη είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Δεν είναι ευχαριστημένοι με το έργο του. Δεν είναι ευχαριστημένοι με την αλαζονεία του. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τη διαχείριση του.

Δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα περισσότερο από αυτόν. Σε αυτή την μεγάλη πλειοψηφία απευθυνόμαστε. Μαζί με τους πολίτες κάνουμε πράξη τη Δημοτική Αλλαγή. Η Λάρισα, τη δεύτερη Κυριακή, θα έχει Νέα Δημοτική Αρχή, Νέους Ανθρώπους, Νέα Δήμαρχο. Την πρώτη γυναίκα Δήμαρχο στην Πόλη.

Συνεργασίες και συνθέσεις

Το εκλογικό αποτέλεσμα απαιτεί συνεργασίες και συνθέσεις. Θέλουμε να ενώσουμε την πόλη και όχι να τη διχάσουμε. Σε όλη την προεκλογική περίοδο αποδείξαμε το σεβασμό στον διάλογο, στη δημιουργική προγραμματική αντιπαράθεση. Καταθέσαμε ένα καινοτόμο, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα. Καλέσαμε όλους τους Υποψηφίους Δημάρχους σε τηλεοπτικό διάλογο. Όλοι ήταν θετικοί. Εκτός από έναν. Τον απελθόντα Δήμαρχο.

Εμείς δεν απαξιώσαμε τους αντιπάλους μας. Τους σεβαστήκαμε. Τους αντιμετωπίσαμε ως ισότιμους συνομιλητές μας για το μέλλον της πόλης. Πριν και όχι υποκριτικά μετά τις εκλογές. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ο κ. Καλογιάννης τους αγνόησε. Τους πρόσβαλε. Βολεύτηκε πίσω από τη σιωπή και το σκοτάδι. Πίσω από τα συμφέροντα. Τώρα που δεν διαθέτει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο πώς μπορεί να συνεργαστεί με όλους αυτούς που πρόσβαλε, αγνόησε και δε σεβάστηκε πριν από τις εκλογές της πρώτης Κυριακής;

Δεν μπορεί να μείνει πίσω

Η Ελλάδα θα έχει το αργότερο μέχρι τον επόμενο μήνα μια νέα κυβέρνηση. Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα έργα και πόρους για την Πόλη μας. Καλώ όλους τους Δημότες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να βάλουν το συμφέρον της πόλης πρώτα και πάνω από όλα.

Δεν πρέπει και δεν μπορεί, σε μια Ελλάδα που αλλάζει, σε μια Ελλάδα που έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, η Λάρισα να μείνει πίσω και να χάσει άλλα τέσσερα χρόνια. Η Λάρισα πρέπει να είναι μπροστά από το ρεύμα πολιτικής αλλαγής που σαρώνει όλη την χώρα και όχι παραφωνία. Όχι κόντρα σε αυτό το ρεύμα. Θέλουμε τη Νίκη. Και θα την πάρουμε. Το βράδυ της Πέμπτης, στις 30 Μαϊου, στις 20.30, οι πολίτες, από την κεντρική πλατεία της Λάρισας αποφασίζουν για τη δημοτική αλλαγή, για την ανατροπή”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ