“ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ” ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΝ” ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Η παράταξη τονίζει ότι προέρχεται από τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη και ότι δεν θα κάνει παζάρια με κανέναν προεκλογικά

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν παίρνει συγκεκριμένη θέση ενόψει του 2ου γύρου των εκλογών στο δήμο Λαρισαίων εξέδωσε η “Πρωτοβουλία Αξιών” του Παναγιώτη Γούλα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Ο λαός εκλέγει τον/την Δήμαρχο και οι Δημότισσες και Δημότες της Λάρισας καλούνται την ερχόμενη Κυριακή να το πράξουν με μαζική συμμετοχή. Εμπιστευόμαστε την κρίση και την επιλογή τους.

Η Πρωτοβουλία Αξιών (ΠΡ.ΑΞΙ.) συγκροτήθηκε σαν μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς και «στηρίξεις», με σαφέστατο πολιτικό και ιδεολογικό πρόσημο, προερχόμενη από τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη που έδωσε έμφαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας, δηλώνουμε ότι:

–           Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε κανένα παζάρι ψήφων και ανταλλαγμάτων.

–           Δεν θα συμμετάσχουμε σε καμία συνάντηση με κάποιον από τους υποψηφίους πριν την Κυριακή.

Θα επιδιώξουμε προγραμματική συνεργασία, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον/την Δήμαρχο, που ο λαός της Λάρισας θα επιλέξει, μετά την εκλογή του, με σταθερό αξιακό πλαίσιο και με καθαρούς όρους, που θα είναι γνωστοί σε όλους.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους δύο υποψηφίους και καλούμε τους φίλους, τα μέλη της παράταξης και τους πολίτες της Λάρισας να συμμετάσχουν  στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, σύμφωνα με τη συνείδησή τους και τις αρχές της παράταξης”.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com