ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ

Μήνυμα του Αστ. Ροντούλη από το Δαμάσι

Με μια συγκλονιστική ομιλία στην πλατεία του Δαμασίου, ο υπ. Δήμαρχος της Δράσης Πολιτών , κ. Στέλιος Ροντούλης, έστειλε το μήνυμα της  ένωσης και της συνεργασίας όλων των δημοτών , ανεξαρτήτως του Συνδυασμού που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή.

Προέτρεψε μάλιστα τον συνυποψήφιό του να αποδεχθεί την πρόταση διαλόγου που του έγινε, ώστε ο ενημερωμένος πολίτης να σταθμίσει την ψήφο του με στέρεα κρίση επί των προγραμμάτων και των θέσεων των υποψηφίων.

Στη συνέχεια , ο κ. Ροντούλης ζήτησε την εμπιστοσύνη των δημοτών, προτάσσοντας μια σειρά επιχειρημάτων. Συγκεκριμένα τόνισε:

” Σας ζητώ να υπερψηφίσετε τη Δράση Πολιτών , αναλογιζόμενοι τις παρακάτω αλήθειες: 1) Η Δράση Πολιτών είναι μια γνήσια, αδέσμευτη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική Παράταξη, που δεν οφείλει κομματικά γραμμάτια σε κανέναν, αλλά μάχεται για την πρόοδο του τόπου.2) Η Δράση Πολιτών θέλει φως και διαφάνεια σε όλους τους τομείς διαχείρισης του Δήμου, για αυτό και σύνθημά μας είναι , το φως θα νικήσει το σκοτάδι.

3)Κάναμε αγώνα τιτάνιο, όλα τα προηγούμενα πέντε χρόνια, για να αναδείξουμε τα θέματα που απασχολούσαν ή ταλαιπωρούσαν τον δημότη στην ήδη βεβαρημένη καθημερινότητά του, όταν άλλοι ήταν μονίμως απόντες.4) Έχουμε και μεις το δικαίωμα να ζητήσουμε από τους δημότες μια ευκαιρία , που θα την χρησιμοποιήσουμε για την αναγέννηση του τόπου μας και 5) Έχουμε στις τάξεις μας έμπειρους και ανιδιοτελείς ανθρώπους, που μπορούν στην πράξη να επιλύουν προβλήματα και όχι να τα βάζουν κάτω από το χαλί για τον επόμενο Δήμαρχο”.

Και ο κ. Ροντούλης κατέληξε: “Σε αυτές τις εκλογές το δίλημμα είναι ευδιάκριτο.Θέλουμε μια δημοτική αρχή ενωτική και αποτελεσματική στην παραγωγή έργων και δράσεων ή μια δημοτική αρχή της διαίρεσης, των ημετέρων, του  κομματικού σωλήνα; Πιστεύω πως οι πολίτες την επόμενη Κυριακή θα επιλέξουν τον πρώτο δρόμο, το δρόμο της εντιμότητας, της συνεργασίας και της προσφοράς προς όφελος όλων των δημοτών”.

Αναφερόμενος, μάλιστα , στην προσπάθεια κάποιων κύκλων να δώσουν δαχτυλίδι διαδοχής στον Δήμο, πριν ακόμη να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός στην κάλπη , είπε : ” Οι Δήμαρχοι δεν αναδεικνύονται με παρά φύσιν αρραβώνες, για τον απλούστατο λόγο πως οι πολίτες δεν είναι πρόβατα.Οι Δήμαρχοι αναδεικνύονται με την εκπεφρασμένη αγάπη και υποστήριξη των συμπολιτών τους , για να ανοίξουν νέους δρόμους προόδου και ανάπτυξης στην τοπική κοινωνία και οικονομία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ